AliMert37 80+ Silver Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 2,934 Dahası Reaksiyon skoru 1,003 İsim Ali Mert Okuducu 27 Mart 2023 #1 Kulak içi Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve aliexpresste Türkiye'den daha ucuz. Gümrükte falan takilir mi ya da başka bir sorun olurmu?
Kulak içi Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve aliexpresste Türkiye'den daha ucuz. Gümrükte falan takilir mi ya da başka bir sorun olurmu?
bosbelesbiri 80+ Silver Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3,498 Dahası Reaksiyon skoru 1,570 İsim ali 27 Mart 2023 #2 AliMert37 yazmış: Kulak içi Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve aliexpresste Türkiye'den daha ucuz. Gümrükte falan takilir mi ya da başka bir sorun olurmu? Devamı için tıklayın... kuzenim almıştı 1 haftada gelmişti bluetooth kulaklık sorun yokdu
AliMert37 yazmış: Kulak içi Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum ve aliexpresste Türkiye'den daha ucuz. Gümrükte falan takilir mi ya da başka bir sorun olurmu? Devamı için tıklayın... kuzenim almıştı 1 haftada gelmişti bluetooth kulaklık sorun yokdu
B1L0 Hayırlı forumlar Moderatör Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 9,217 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 10,803 Konum Angara İsim bilo İlgilendiği Kategoriler Her şeyden ufak ufak 27 Mart 2023 #3 150 euro altı ise sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ama replika ürün muhabbeti çok fazla oluyo ona dikkat edin.
150 euro altı ise sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum ama replika ürün muhabbeti çok fazla oluyo ona dikkat edin.