10 dolar vergi he helal olsunAşşağıdaki Ürünü 14 kuruş aldım bide 10,66 TL vergi ödedim kapıda birdaha vergi istermi
BİRDE ÜRÜN SAĞLAM GELİR DEMİ LA BELEŞE ALDIM NERDEYSE TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR YANITLARSA SEVİNİRİM
Alıntıyı görüntüle
iyimiş o zaman 10dolar vergi neymiş dedim bendesıkıntı çıkmaz demi gerçi hayalet kart ile aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
10 TL kanka malum aliexpress türkçesi başta try yazıyor
aynen yükledim bi baktım ücretsiz kargo 5mt rgb kumandalı led 15 kuruş aldım kartta 11 tl vardı ztn hemen aldım ilk siparişim 1 ayamı ne gelirmişiyimiş o zaman 10dolar vergi neymiş dedim bende
ben ödemedimAşşağıdaki Ürünü 14 kuruş aldım bide 10,66 TL vergi ödedim kapıda birdaha vergi istermi
BİRDE ÜRÜN SAĞLAM GELİR DEMİ LA BELEŞE ALDIM NERDEYSE TECRÜBESİ OLAN ARKADAŞLAR YANITLARSA SEVİNİRİM
Alıntıyı görüntüle
ama bu ledler asırı dandik metre basına sayısı çok az ve gücü kötü bence değmez bende aynısnı aldımAşşağıdaki Ürünü 14 kuruş aldım bide 10,66 TL vergi ödedim kapıda birdaha vergi istermi
Alıntıyı görüntüle
Link atabilir misinizaynen yükledim bi baktım ücretsiz kargo 5mt rgb kumandalı led 15 kuruş aldım kartta 11 TL vardı ztn hemen aldım ilk siparişim 1 ayamı ne gelirmiş
isteyene link salarım bu arada
Kanka 10 lira...ben ödemedim
ama bu ledler asırı dandik metre basına sayısı çok az ve gücü kötü bence değmez bende aynısnı aldım
Link atabilir misiniz
Kanka 10 lira...
knk bide kargo parası falan var ya pek mantıklı gelmedi bana ya almısken iyisini alan birisiyimdeLink atabilir misiniz
Kanka 10 lira...