Bence bütçe sınırsız bile olsa silikonlu modellere mi yoksa diğer modellere baktığınıza karar verin. Çünkü her modelde kulağınız rahat etmeyebiliyor. Ömürlük istiyorsanız mağazada deneyip hangi tür modellere bakacağınızı netleştirin bence.Bütçede sıkıntı yok, almışken tek seferde iyi bir şey alıp senelerce kullanmak istiyorum. Önerdiğiniz kulaklıkların hangi yönlerinden ötürü tavsiye ettiğinizi söylerseniz sevinirim. Müzik dinlemek için alacağım.
Uzun süredir silikonlu kullanmaktayım, bu yüzden silikonlu düşünüyorum yine.Bence bütçe sınırsız bile olsa silikonlu modellere mi yoksa diğer modellere baktığınıza karar verin. Çünkü her modelde kulağınız rahat etmeyebiliyor. Ömürlük istiyorsanız mağazada deneyip hangi tür modellere bakacağınızı netleştirin bence.
airpods pro
2 seneye yakın süredir kullanıyorum. Kalitesi tartışılmaz. Ben almadan önce ANC'si kötü felan diyorlardı yabancı forumlarda dahil. Iphone 11 ve watch kullanıcısı olduğum için aldım fakat hiç pişman etmedi. ANC için ne bekliyorlardı o yorumları yapanlar bilmiyorum ama ben sesli ortamlarda bile ANC açtığım zaman asla dışarıyı duymuyorum, koparıyor beni resmen.
airpods pro
2 seneye yakın süredir kullanıyorum. Kalitesi tartışılmaz. Ben almadan önce ANC'si kötü felan diyorlardı yabancı forumlarda dahil. Iphone 11 ve watch kullanıcısı olduğum için aldım fakat hiç pişman etmedi. ANC için ne bekliyorlardı o yorumları yapanlar bilmiyorum ama ben sesli ortamlarda bile ANC açtığım zaman asla dışarıyı duymuyorum, koparıyor beni resmen.