Neler Yeni

Alınan forma göründüğü gibi gelmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat
Merhaba. Perşembe günü Instagram kullanıcı adı ile "forma bahçesi" olan satıcıdan Galatasaray alternatif formasını almak istedim yazılı bir şekilde ve anlaştık forma+kargo+isim baskısı ile 350 TL dedi ve kapıda ödeme ile alacağımı söyledim. Bugün geldi, ödemeyi kuryeye yaptıktan sonra açtığımda arkada ismin olmadığını ve bir kolda da sponsor olmadığını gördüm ve hemen satıcıya yazdım bana sponsor her formada aynı olduğunu. Yazılı formanın kalmadığını söyledi, sonrasında isterseniz isim ücretini iade edelim dedi. Bende parasında olmadığını sadece sattığınız şey ne ise ve var dediğiniz yazılı formayı istediğimi söyledim bana baskılı gelmeyeceğini söyledi. Bende siz herkese isimli var deyip gönderdikten sonra, isimli kalmadı mı diyorsunuz ona göre bizde bilseydik ona göre alırdık dedim bunları ne yapmalıyım? Yoksa iş işten geçti mi artık? Hani parasında değilim ama sattığın şeyin arkasında durmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emil Breivik
O tarz siteler genellikle ürünleri şeffaf kargoda gönderir. Göndermese bile hemen poşeti açıp baksaydınız kuryeyi bekletip, 30 saniye bile sürmezdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,756
Üyeler
160,300
Son üye
yetimhanekundakcisi
Top Bottom