aks21
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
53 kya ddr4?MERHABLAR İLK PCİMİ ALIRKENDE SİZE SORMUŞTUM ÇOK TEŞŞEKÜRLER ŞİMİDEN.
ŞİMDİ ABİME ALCAGIZ SİZCE Alınır mı? BU SİSTEM VEYE GÜNCELEME YAPMAM GEREKEN VARMI FİYATLAR KDV HARİÇ FİYATLAR TANDIKTAN ALIYORUM NORMLADE 53 BİN FİYATRI
Ddr4 mı ben mi yanlış gördüm Ram eğer öyleyse bence o bütçelerde kesin ddr5 gerekMERHABLAR İLK PCİMİ ALIRKENDE SİZE SORMUŞTUM ÇOK TEŞŞEKÜRLER ŞİMİDEN.
ŞİMDİ ABİME ALCAGIZ SİZCE Alınır mı? BU SİSTEM VEYE GÜNCELEME YAPMAM GEREKEN VARMI FİYATLAR KDV HARİÇ FİYATLAR TANDIKTAN ALIYORUM NORMLADE 53 BİN FİYATRI
nesil gibi knk, ddr5 en güncel ve en iyi haliDDR 4 ddr5 arasındaki fark anlamıyorum yardımcı olrumsunuz
baya uygunmuş knk ya, neyse birazdan birkaç kişi gelir yardımcı olur sana, sende o toptancı ile muhattabı kesdaha uygun veriyor toptancı kanka
Hocam ben arkadaşları etiketledim zaten onlar olmasa bile öneren olur bende öneri yaparım ama şuan çalışıyorum vakit ayiramam tam anlamıyla.çok senivirim 45 max bütce tanıdık parça soylerseniz daha iyi olur
45k bütçeye bundan var biraz özelleştir istersen, belki bu fiyata bi tık iyisi vardır ama şu bi kenarda dursun https://www.gamegaraj.com/tavsiye-sistemler/perfedge-5açok senivirim 45 max bütce tanıdık parça soylerseniz daha iyi olur