Realhas the Great
80+ Gold
Bir tanrının varlığına yada yokluğuna kimse kesin olarak kanıt sunamaz bu kişiden kişiye değişir
gerçekten inanan biri için sebeb veya nedene gerek yok sebep yada neden arıyorsan biryerlerde eksik varbilmem fikir danışmak istedim mesela müslümansan neden müslümansın
Deistlik ile ateistlik çok ayrı uç noktalarAteistlere göre yoktur. Gözle görüp var olduğunu göremedikleri için kaçınacakları yer olmadığından deistlik veya ateistlik yapıyorlar işte. Allah'ı herkes görseydi herkes inanırdı zaten. İnanmayanda Ebu Cehil gibi helak olur gider.
Abi yeter artık.Şahsi düşüncem Tanrı var ama dinler yalan incil kaç defa değişti örnek olarak padişah kuranı değiştiriyor değiştirdiğini kişiyi infaz ediyor delil ortadan kalkıyor ben neye inanayım yani şimdi sizce
İslamda Müslümanlıktan başka bir şey yoktur. Ben genel olarak söyledim deist olmakta Allah'ın kitabını kabul etmemek ve kendini muafmış gibi göstermek olur haşa o yüzden dibine kadar saçma ikisi de.Deistlik ile ateistlik çok ayrı uç noktalar
Herkesin kendi fikriİslamda Müslümanlıktan başka bir şey yoktur. Ben genel olarak söyledim deist olmakta Allah'ın kitabını kabul etmemek ve kendini muafmış gibi göstermek olur haşa o yüzden dibine kadar saçma ikisi de.
Orası öyle. Niye inanmadın diye kimseye soramam ama tartışma varsa tartışırız. Söyleyip kendi fikrimce kanıtlar sunup ikna edemediysen o da kendi kararıdır.Herkesin kendi fikri
Ey efendiler, sorgulamayan insan cahildir. Sorgulatmayan ise zalim körü körüne inansan bile dinin ne olursa olsun sorgulaman gerekir bencegerçekten inanan biri için sebeb veya nedene gerek yok sebep yada neden arıyorsan biryerlerde eksik var