Neler Yeni

Allah gerçekten var mı?

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Herkes niye linç etmeye çalışmış? Soru sormuş çocuk alt tarafı bu kadar kompleksli olmayın. Bana sorarsan da bilmiyorum ama dinlerin olmadığına yüzde yüz eminim.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Ateistlere göre yoktur. Gözle görüp var olduğunu göremedikleri için kaçınacakları yer olmadığından deistlik veya ateistlik yapıyorlar işte. Allah'ı herkes görseydi herkes inanırdı zaten. İnanmayanda Ebu Cehil gibi helak olur gider.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Ateistlere göre yoktur. Gözle görüp var olduğunu göremedikleri için kaçınacakları yer olmadığından deistlik veya ateistlik yapıyorlar işte. Allah'ı herkes görseydi herkes inanırdı zaten. İnanmayanda Ebu Cehil gibi helak olur gider.
Deistlik ile ateistlik çok ayrı uç noktalar

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şahsi düşüncem Tanrı var ama dinler yalan incil kaç defa değişti örnek olarak padişah kuranı değiştiriyor değiştirdiğini kişiyi infaz ediyor delil ortadan kalkıyor ben neye inanayım yani şimdi sizce
Abi yeter artık.
İnanıyorsan var inanmıyorsan sana göre oyktur.
Bana göre var sana göre yoktur.
Şu inanç konuları profil mesajları kısmına yazın bence

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Deistlik ile ateistlik çok ayrı uç noktalar
İslamda Müslümanlıktan başka bir şey yoktur. Ben genel olarak söyledim deist olmakta Allah'ın kitabını kabul etmemek ve kendini muafmış gibi göstermek olur haşa o yüzden dibine kadar saçma ikisi de.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Herkesin kendi fikri
Orası öyle. Niye inanmadın diye kimseye soramam ama tartışma varsa tartışırız. Söyleyip kendi fikrimce kanıtlar sunup ikna edemediysen o da kendi kararıdır.

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
gerçekten inanan biri için sebeb veya nedene gerek yok sebep yada neden arıyorsan biryerlerde eksik var
Ey efendiler, sorgulamayan insan cahildir. Sorgulatmayan ise zalim körü körüne inansan bile dinin ne olursa olsun sorgulaman gerekir bence

Top Bottom