Neler Yeni

Allah'a İnanmadığım İçin Arkadaşım Çok Üzerime Geldi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Kardeşim ben senin ailevi değerlerine söveyim, çok af edersin 'ben senin ananı' deyim sen bana saygı duyar mısın aile ve dini inanç insanların en hassas noktalarından iki tanesi. Çocuk doğal olarak sinirlenip sana yükselmiş bence sende hak etmişsin.

EDİT : Bak bende sinirlendim şimdi düşününce kapat şu konuyu ağzımdan kötü bi söz çıkacak şimdi. İnanmıyorsan inanma, inanan adama da seve seve saygı duyacaksın.

Captain Pricee

80+ Bronze
Dinin inancın kimseyi etkilemez saygı duymak zorunda da değilsin ama insanların yanında terbiyeni takınmak zorundasın toplumun gelecek kurallarından biri olacak bu ileriki dönemlerde o yüzden özellikle bir kişinin inandığı veya değer verdiği şeye sövmeyi bırak

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
D-dostum hata sende, sevmeyebilirsin inanmayabilirsin ama saygı göstermek zorundasın.

Ünlü düşünür, söz yazarı, rapçi, kadim sanatlar ustası KİLLA HAKAN'dan bir alıntıyla bu yazıyı bitireceğim.
Saygıya saygı verirseniz saygı olur vermezsen saygızıslık olur.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim oyunuma gelip böyle bir şey desen bende söverdim sana.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,032
İsim
Safa Uyğun
WHAT
Intercity Community - Guilded

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
5 pre csgo oynuyorduk rekabetçi arkadaslarla bi tane toxic bir cocuk var allahını dedim diye ortaya cok üstüme geldi ve bana kesinlikle saygı duymuyor bu arkadasımla bitirmem mi gerekiyor arkadaslıgmı yoksa baska türlü nasıl anlasırım
Kardeşim suçlu olan sensin, benim düşünceme saygı duymuyor diyorsun gidip onun inandığı Allah'a sövüyorsun asıl saygısız çok belli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,398
Üyeler
161,042
Son üye
trkbyzc
Top Bottom