Neler Yeni

Allah'a İnanmadığım İçin Arkadaşım Çok Üzerime Geldi

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
5 pre csgo oynuyorduk rekabetçi arkadaslarla bi tane toxic bir cocuk var allahını dedim diye ortaya cok üstüme geldi ve bana kesinlikle saygı duymuyor bu arkadasımla bitirmem mi gerekiyor arkadaslıgmı yoksa baska türlü nasıl anlasırım
Eğer sen ona allahını dersen o çocuk ile aynı kefeye düşersin burada biraz saldırganlaşmışsın lafsal olarak.
Tamam Toxictir de onun dini olarak en önemli şeyi üstünden bunu demezsin inanamasan bile.

Excator23cm

80+ Gold
5 pre csgo oynuyorduk rekabetçi arkadaslarla bi tane toxic bir cocuk var allahını dedim diye ortaya cok üstüme geldi ve bana kesinlikle saygı duymuyor bu arkadasımla bitirmem mi gerekiyor arkadaslıgmı yoksa baska türlü nasıl anlasırım
Hem Allah'a söv hemde sana sövünce üstüme geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Kusura bakmada başkan aksiyon arıyorsun sende.Ateist olabilirsin bunda hiçbir sıkıntı yok ama çocuğun dinine Allah ını diye başlarsan elbetteki sinirlenecektir.Eğerki sadece Allah ını dediğin için toxiclik yaptıysa hakkı var ama eğerki genel hayatındada böyleyse iletişimini kes hiç bulaşma öyle veletlere :D.

Avolay

80+ Gold

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Allah’a inanmıyor olman tamamen kendi özgür seçimin, bunda problem yok. Ama birine “senin Allah’ını …” diye sövemezsin. Başkasının inancına saygısızlık yapamazsın. Arkadaşın haklı, ben olsam ben de seninle olan arkadaşlığımı bitirirdim.

Esas saygısız olan sensin, bir de adama toxic demişsin.

Umarım bir gün mahkeme karşısına çıkarsın da ağzından çıkan her söze dikkat etmen gerektiğini sana seve seve anlatırlar.

Çalışma arkadaşım bir hasta yakınına sadece “mal mısın?” dediği için 10.000 TL cezaya çarptırıldı, allem etti kallem etti aileye yalvardı 5.000 TL’ye kapattı.

Birine “Allah’ını s…” dediğin zaman alacağın cezayı sen düşün. O parayı ödeyemezsen en iyi ihtimalle birkaç gün misafir ederler seni.

Ayrıca;
Ekran Alıntısıbxcbxcvxv.PNG

Son düzenleme:

Hsynay

80+
Kusura bakmayın konu benim değil kuzenimin yazmayı unutmusum
Tamam ama kaç diyince inanacağımızı söylememişsin
50 yıl önceki olayların içinden çıkmak için 5 yaşındaki çocukların kullandığı kuzenim yazmış diyerek komik olduğunu ve bizim de inandığımızı sanma
🧠Şunuda bırakalım kullanırsın

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu dediğini taa lise zamanında sınıf arkadaşım diğerine dedi diye müdür yardımcısı herkesin ortasında okkalı bir osmanlı tokatı yapıştırdı çocuğun suratına. O çocugun gitti her sınıfta kimse onunla arkadaş olmadı. Bu durumda zaten o arkadaşlarının sana saygı duymaması gerekiyor.

Top Bottom