Neler Yeni

Almanca çeviri lazım!!

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
İnstagram hesabım kapandı diye bir konu açmıştım. Konu açtıktan sonra instagrama kimlik bilgilerimi ve kimliğimin fotoğrafını attım. Şimdi de böyle bir mail gelmiş. Google çeviriden çevirdim ama bir şey anlamadım. Yardımcı olacak var mı?
Ekran Alıntısı.JPG

Bu da mailin yazılı hali:
Hallo,

vielen Dank für deine Antwort. Zur Bestätigung, dass du der Eigentümer dieses Kontos bist, bitten wir dich, ein Foto zu machen, auf dem du deinen amtlichen Lichtbildausweis in der Hand hältst. Füge es dann deiner Antwort auf diese E-Mail bei.

Achte darauf, dass das von dir gesendete Foto folgende Anforderungen erfüllt:

– Es muss sowohl deine Hand, die den Ausweis hält, als auch dein ganzes Gesicht zu sehen sein
– Dein Gesicht muss sowohl auf dem Foto als auch auf dem Ausweis klar zu erkennen sein
– Das Foto muss gut beleuchtet sein und darf nicht zu klein, zu dunkel oder zu verschwommen sein
– Dein Foto muss als JPEG-Datei an deine Antwort angehängt sein

Wenn wir ein deutliches Foto von dir mit deinem Ausweis erhalten und geprüft haben, werden deine beigefügten Identifikationsdokumente dauerhaft von unseren Servern gelöscht. Danke im Voraus für dein Verständnis in Bezug auf diese Sicherheitsrichtlinie.

Weitere Informationen zu den von uns akzeptierten Ausweisarten findest du im Hilfebereich:
https://help.instagram.com/271237319690904/?ref=cr

Mit freundlichen Grüßen

Danke, dass du Facebook kontaktiert hast.

Nuray

Son düzenleme:

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Google Çeviri sonuçları bu şekilde;
Merhaba

Cevabınız için teşekkür ederiz. Bu hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamak için, elinizdeki resmi fotoğraflı kimliğinizin fotoğrafını çekmenizi rica ediyoruz. Daha sonra bu e-postaya yanıt eklemek.

Gönderdiğiniz fotoğrafın aşağıdaki gereksinimleri karşıladığından emin olun:

- Hem elinizi kimlik kartınızı tuttuğunuzu hem de tüm yüzünüzü görmeniz gerekir
– Yüzünüz hem fotoğrafta hem de kimlik kartında açıkça görülebilmeli
– Fotoğraf iyi aydınlatılmış olmalı ve çok küçük, çok koyu veya çok bulanık olmamalıdır
- Fotoğrafınız yanıtınıza JPEG dosyası olarak eklenmelidir

Kimliğinizle ilgili net bir fotoğrafınızı alıp doğruladıysak, ekli kimlik belgeleriniz sunucularımızdan kalıcı olarak silinir. Bu güvenlik politikasını anladığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Kabul ettiğimiz kimlik türleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım bölümüne bakın:

Saygılarımla

Facebook ile iletişim ebildiğiniz için teşekkür ederiz.

Nuray
Sizden kimlik vs. istemesi saçma, biraz araştırın.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mail adresine baksana, virüs bulaşmış olabilir sistemine.
Sisteme virüs bulaşması imkansız. Bir şey indirmiyorum. Youtube ve forum hariç hiç bir siteye girmiyorum. Zaten 2 haftalık sistem ne ara virüs bulaşacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba

Cevabınız için teşekkür ederiz. Bu hesabın sahibi olduğunuzu doğrulamak için, elinizdeki resmi fotoğraflı kimliğinizin fotoğrafını çekmenizi rica ediyoruz. Daha sonra bu e-postaya yanıt eklemek.

– Fotoğraf iyi aydınlatılmış olmalı ve çok küçük, çok koyu veya çok bulanık olmamalıdır

Kimliğinizle ilgili net bir fotoğrafınızı alıp doğruladıysak, ekli kimlik belgeleriniz sunucularımızdan kalıcı olarak silinir. Bu güvenlik politikasını anladığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Kabul ettiğimiz kimlik türleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen yardım bölümüne bakın:

Saygılarımla

Nuray
Kimlik doğrulaması için istiyor instagram ama mail adresine pek güvenemedim.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Sisteme virüs bulaşması imkansız. Bir şey indirmiyorum. Youtube ve forum hariç hiç bir siteye girmiyorum. Zaten 2 haftalık sistem ne ara virüs bulaşacak.

Evet, Mail adresi çok alakasız. Ne olursa olsun Kimlik istememesi lazım sanırım.

Daehyun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Dae
Merhaba

Saygılarımla

Nuray
Almancıyım ve bu çeviri %99 doğru olduğunu onaylayabiliyorum.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet, Mail adresi çok alakasız. Ne olursa olsun Kimlik istememesi lazım sanırım.
Taklit yüzünden kapanmış hesap. O yüzden istiyor kimliği. Destek bölümünden zaten forum doldurup kimliği attım. Bu ne alaka şimdi anlamadım.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hocam bu bir phising olabilir maili spam bildirip silin. Merak etmeyin tehdit maili değil tehdit olsa bitcoin isterdi ve sizi çıplak görüntülerinizi paylaşmakla tehdit ederdi.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih

mail adresi bana da garip geldi

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Bu mail adreisne güvenmek hata. Kimlik belgelerinizi nereye gönderdiniz?
İnstagram uygulaması üzerinden gönderdim her hangi bir şahısa veya mail adresine değil.

mail adresi bana da garip geldi
İnstagram veya Facebook üzerinden gelen her mail farklı mail adresi ile geliyor ama bu garip. Sonunda support facebook yazıyor ama bilemedim.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
İnstagram uygulaması üzerinden gönderdim her hangi bir şahısa veya mail adresine değil.

İnstagram veya Facebook üzerinden gelen her mail farklı mail adresi ile geliyor ama bu garip. Sonunda support facebook yazıyor ama bilemedim.
eğer instagramdan gönderdiğinize bu mail cevap verirse bu gerçek bir maildir

Top Bottom