Neler Yeni

Almanca dublaj dizi-film nereden izleyebilirim?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
Almanca dublajlı ve Türkçe altyazılı film-dizi izlemek istiyorum. Alman filmi değil, direkt Almanca dublaj yapılmış filmler. Nereden izleyebilirim? Netflix'te var diyorlar ama hemen hemen her film-dizi'de istediğim gibi Türkçe-Almanca dublaj vs. ayarlayabiliyor muyum? Hepsinde var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuzhan
Almanca öğreten bir dizi vardı adı aklıma gelse onu izle derdim sanada bulursam yazardım

Vpn ile oluyor sanirim Almanya'ya bağlan izlemek istedigin dizi veya filmi yaz

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vpn ile oluyor sanirim Almanya'ya bağlan izlemek istedigin dizi veya filmi yaz
Netflix için mi? VPN ile Netflix'i açarsam mı ancak Almanca dublaja erişebiliyorum? Saçmaymış.
Türkçe altyazı yapabilecek miyim peki?

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Serkan
Dark izleyebilirsin çoğu dizi sitesinde vardır, hdfilmcehennemi'nden izleyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dark izleyebilirsin çoğu dizi sitesinde vardır, hdfilmcehennemi'nden izleyebilirsin.
Alman yapımı bir dizi istersen daha başka alman yapımı dizi, film önerebilirim

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,134
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alman yapımı bir dizi istersen daha başka alman yapımı dizi, film önerebilirim
Hocam Alman yapımı istemiyorum. Herhangi bir filmi, diziyi Almanca dublaj izlemek istiyorum. Nasıl bizde hemen hemen her film, dizi Türkçe dublaj bulunabiliyorsa illaki Almanca da bulunabiliyordur. Nereden izleyebileceğimi soruyorum sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuzhan
Hocam Alman yapımı istemiyorum. Herhangi bir filmi, diziyi Almanca dublaj izlemek istiyorum. Nasıl bizde hemen hemen her film, dizi Türkçe dublaj bulunabiliyorsa illaki Almanca da bulunabiliyordur. Nereden izleyebileceğimi soruyorum sadece.
Hocam o vpn isini sadece yorum olarak söyledim istersen dene Belliki Almanca öğrenmek istiyorsun çizgi film izleyebilirsin Almanca tabi nasıl bulabilirsin bilemem

Top Bottom