Neler Yeni

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Fedexe yazdım kargonun benle alakası yok.
Benimkininde yokmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Facebooktan DHgate yetkililerine yazdim. Satıcıdan şüpheleniyorum farklı ülkelerden gönderim yapıyor kargo ağırlıkları farklı dolandırıcı olabilir araştırın dedim.Şöyle dönüş yaptı.
DHgate'in seçili ülkelerde yerel depoları vardır, bu nedenle Çin dışında başka ülkelerden de sevkiyatlar yapılmaktadır.
Güvenemedim iptal ettim.
%100 dolandırıldık kargodaki isimler bile uyuşmuyor herkesinki farklı nerdeyse

Adamlar benim oldugum yerde elekrtik firmasına gelen gönderiyo girmiş bu da 122kg ve 7 parça olmasını açıklıyor. Firmayı arayayımda sorayım

Ekler

• Screenshot_20240213-100445_Email.jpg
    Screenshot_20240213-100445_Email.jpg
    238.8 KB · Hit: 183
Son düzenleme:

yec44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
yunus emre
fedexe sızıp senle aynı ile gelen ilçeye gelen bir tracking number veriyor. sonra da paraya yatmaya çalışacak

almayın artı alan varsa hemen iptal etsin kargo numarası verilemeyenler acil.

1707809460540.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
MERTCAN ÖZTÜRK
kargoya verilmedi iptal talebi olusturdum satıcı kabul ederse iptal olcakmıs 5 gün içinde kargolarsa talep otomatik iptal olur diyor saka gibi

elfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Bulut
Normalde iptal etmezdim ama siz cok dedektif ciktiniz ya supheye dusurdunuz, kargolanmadan ben de refund talebi olusturdum. Bakalim gelenlerden sonucu ogrenecegiz.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Normalde iptal etmezdim ama siz cok dedektif ciktiniz ya supheye dusurdunuz, kargolanmadan ben de refund talebi olusturdum. Bakalim gelenlerden sonucu ogrenecegiz.
En ufak bir şey tutsa sıkıntı yok ama kargo kodları farklı girilmiş bu kadar yanlışlık yapmaları imkansız gibi bir şey ya FedEx yada DHgate hacklendi yada satıcı dolandırıcı çünkü gerçek ışınbox dhgate üzerinde mağazamız yok diyor ve ürünler herkese farklı yerden geliyor. Herkese aslında var olan kendi bölgelerine gönderilen kargoların kodlarınım girilmeside tesadüf olamaz

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kürşat
Ben iptal etmeyeceğim. Bekleyeceğim. Ama bence de gelmeyecek kargo :D Belki yollar çünkü cinlilerin kargolama, takip numarası girme vb zaten çogu zaman tutarsız oluyor.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ben iptal etmeyeceğim. Bekleyeceğim. Ama bence de gelmeyecek kargo :D Belki yollar çünkü cinlilerin kargolama, takip numarası girme vb zaten çogu zaman tutarsız oluyor.
Tutarsız olsa anlarım herkese yanlışlıkla kendi bölgesine giden farklı ürünlerin kodlarını giremezler bence birde elektronik firmasının aldığı 122kg/ 7 parça ürünü girmişler

cureshut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
kürşat
Tutarsız olsa anlarım herkese yanlışlıkla kendi bölgesine giden farklı ürünlerin kodlarını giremezler bence birde elektronik firmasının aldığı 122kg/ 7 parça ürünü girmişler
Doğru ama yine de bekleyeceğim. Yurtdışından bir şey almak hangi site olursa olsun her zaman risklidir. Herkes iptal etsin ben kurban olurum. Salatalık gelirse cacık yaparım :D

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arif Çelebi
Heryerden yazdım 1 tane müşteri hizmetlerine ulaşamadım bu nasıl site ama ders oldu bilmediğin yerden ürün almayacaksın

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Heryerden yazdım 1 tane müşteri hizmetlerine ulaşamadım bu nasıl site ama ders oldu bilmediğin yerden ürün almayacaksın
Facebooktan dönüyorlarda anca satıcıyla iletişime geçin diyor

rufusxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Berkay Kalender
iptal edin diyince sanki şu an indirim gelmiş, iptal edin indirimli fiyattan alın gibi bir izlenim oluyor
iptal edin dolandırıcılık vakası falan diye başlığı düzenlerseniz yanıltıcı olmaz

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Arif Çelebi
Facebooktan dönüyorlarda anca satıcıyla iletişime geçin diyor
Satıcıyla neyin iletişimine geçeceğiz pardon beyfendi sanırsam dolandırıcısınız rica etsem ürünü iptal eder misiniz mi diyelim 2 tane ticket açtım onlara da dönüş yok şaka gibi firma

Top Bottom