bütçeni belirtirsen amd mi nvidia mi hangisini seçmek istersen ona göre bakalım forumdaki kullanıcılarlaYardımcı olur musunuz? İtopyadan hazır sistem olarak alacağım
28 Max diyebilirim ekran kartı nvidia daha iyi olur diye düşünüyorum fakat bilirkişi olarak siz karar verir oyun harici bir şey yapamacagimi zannetmiyorumbütçeni belirtirsen amd mi nvidia mi hangisini seçmek istersen ona göre bakalım forumdaki kullanıcılarla
vaktim var uğraşırım indirimleri kovalarim diyorsan kendin toplamak daha avantajlı ama yok uğraşmak istemiyorum hazir sistem olsun diyorsan hazir sistem çıkaranları takip etmek bir tık daha ucuza almanı sağlar28 Max diyebilirim ekran kartı nvidia daha iyi olur diye düşünüyorum fakat bilirkişi olarak siz karar verir oyun harici bir şey yapamacagimi zannetmiyorum
Hocam şuan göz kararı ile alınabilir diyeceğiniz bı hazır sistem var mı?vaktim var uğraşırım indirimleri kovalarim diyorsan kendin toplamak daha avantajlı ama yok uğraşmak istemiyorum hazir sistem olsun diyorsan hazir sistem çıkaranları takip etmek bir tık daha ucuza almanı sağlar
iş ve oyun içinse intel sadece oyun içinse amd28 Max diyebilirim ekran kartı nvidia daha iyi olur diye düşünüyorum fakat bilirkişi olarak siz karar verir oyun harici bir şey yapamacagimi zannetmiyorum
ben şuan için al bunu diyebileceğim bir sistem yokHocam şuan göz kararı ile alınabilir diyeceğiniz bı hazır sistem var mı?
Hocam şuan göz kararı ile alınabilir diyeceğiniz bı hazır sistem var mı?