Neler Yeni

Alnımın sıcaklığını nasıl yükseltebilirim?

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Arkadaşlar belirli nedenlerden dolayı hasta numarası yapıyorum, ateşim çıksa yeter.Önerileriniz nelerdir?Çok fark edilmeyecek şeyler olursa güzel olur çünkü annem evde.
Battaniyenin altında bir süre kaldım ama büyük ihtimalle vücut sıcaklığım bir süre sonra düşecek yine.Her seferinde battaniyenin altına giremem.Onerilerinizi bekliyorum.

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Yasin Seyrekoğlu
Ateşini neyle ölçüyor ellemi ateş ölçer varmi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

QWuiet

80+ Bronze
Arkadaşlar belirli nedenlerden dolayı hasta numarası yapıyorum, ateşim çıksa yeter.Önerileriniz nelerdir?Çok fark edilmeyecek şeyler olursa güzel olur çünkü annem evde.
Battaniyenin altında bir süre kaldım ama büyük ihtimalle vücut sıcaklığım bir süre sonra düşecek yine.Her seferinde battaniyenin altına giremem.Onerilerinizi bekliyorum.
Tuz ve şekeri bir bardağa doldur üstünede su koy ve iç

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Tuvalete gir 30-40dk çıkma, kendi kendine yakın, nerden ishal oldum karnım çok kötü çıkamıyorum tuvaletten diye annenin duyacağı şekilde bağır, sonra tuvaletten çıkıp 10dk sonra falan tekrar gir :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
Olcay akbulut
Tuvalete gir 30-40dk çıkma, kendi kendine yakın, nerden ishal oldum karnım çok kötü çıkamıyorum tuvaletten diye annenin duyacağı şekilde bağır, sonra tuvaletten çıkıp 10dk sonra falan tekrar gir :D
annesi tualletten bi anda çıkarıp taklit yapma al şu çantayı git dese çok epic olur

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Olaylara bak ya

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Hocam bunu derdim de çoktan boğazımın ağrıdığını söyledim

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam tebesir var ise biraz tadina bakin :D BIr ara cok populerdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya kendinizi sikin yani kizarana kadar bu sekildede alniniz kizarir ama bir sureligine.

Top Bottom