Neler Yeni

Alt kattan üst kata wifi

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
Öncelikle selamun aleyküm
Altkatta wifi var ilerde üst kata geçmeyi düşünüyorum wifi güçlendirici işe yararmı ordada wifi full çekermi yada kablo çeksek dahamı iyidir (üstkatta wifi yeri yok)

thejaws61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Ahmet Bilgin
Altkatta wifi var ilerde üst kata geçmeyi düşünüyorum wifi güçlendirici işe yararmı ordada wifi full çekermi yada kablo çeksek dahamı iyidir (üstkatta wifi yeri yok)
kanka asla xiaomininkini alma kullandım hiç bir şekilde işe yaramıyor.ben bilgi için vatana gittim 4+1 ev için bana 400 tllik önerdiler alamdım süper online bağlattım.bi tık fazla para vermen lazım gibi

Ziona

80+ Silver
kanka asla xiaomininkini alma kullandım hiç bir şekilde işe yaramıyor.ben bilgi için vatana gittim 4+1 ev için bana 400 tllik önerdiler alamdım süper online bağlattım.bi tık fazla para vermen lazım gibi
modem değişmedikten sonra bişey olmaz wifi az çekiyor diyor çünkü.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eğer üst katta VALORANT oynamayacaksanız, Video izlemek, Instagram'da gezinmek gibi şeyler için diyorsanız Xiaomi Mi Wifi Pro deneyebilirsiniz.

VALORANT oynayacaksanız kablo çekin en mantıklısı.
Wifi ne olacak diyorsanız da çektiğiniz kabloyu bir AP'e bağlarsınız, hem Wifi hem kablolu bağlantı sağlarsınız.

bu cihazı kullanabilirsiniz elektrik hattı üzerinden taşıyor interneti binanın neredeyse her yerine sorunsuz taşır
Powerline adaptörler düşmanım, uzatma kablo kullanınca ping çıkartan türden. Pek verim alınmaz bundan.

Ziona

80+ Silver
Eğer üst katta VALORANT oynamayacaksanız, Video izlemek, Instagram'da gezinmek gibi şeyler için diyorsanız Xiaomi Mi Wifi Pro deneyebilirsiniz.

VALORANT oynayacaksanız kablo çekin en mantıklısı.
Wifi ne olacak diyorsanız da çektiğiniz kabloyu bir AP'e bağlarsınız, hem Wifi hem kablolu bağlantı sağlarsınız.

Powerline adaptörler düşmanım, uzatma kablo kullanınca ping çıkartan türden. Pek verim alınmaz bundan.
ben yıllarca kullandım sıkıntı yaşamadım ama uzatma kabloda internet gelmiyordu :D

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
Mesh sistemi kurabilirsiniz iki katlı evde. Fakat işi basit bir şekilde çözmek isterseniz router da iş görür.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,507
İsim
ArtiAnius
xiaomi sinyal güçlendirici mükemmel bu arada karalama boşuna

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bence üst kata kablo çekip üst kata da bir Router alıp kabloyu Routere bağla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
ragnar oğlu tarkan
Link açılmıyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Link açılmıyor bu arada *tıklayarak açılmadı kopyala yapıştır yapınca açıldı

Top Bottom