Ayın 4’ünde altinbazaar.com üzerinden sipariş verdim. Önce ödemeyi almadıklarını söylediler, 2 gün beklettiler, ardından siparişi “hazırlanıyor” durumuna geçirdiler. Ne zaman kargoya verilecek diye sorduğumda ise bir gün sonra siparişi “kargoya verildi” olarak güncellediler. Ancak üzerinden iki gün geçmesine rağmen ne kargo takip numarası paylaşıldı ne de ürün gönderildi.
Firmayı araştırdığımda gördüm ki şirket 7 Mart’ta kurulmuş ve daha ilk günden itibaren Şikayetvar’da 5 şikayet almış. Ayrıca sitelerinde bulunan telefon numaralarına ulaşmak mümkün değil.
Kısacası firma müşteriyi oyalıyor ve güven vermiyor. Alışveriş yapmayı düşünenler dikkatli olsun. Konuyla ilgili gerekli yasal başvuruları da yapacağım.
Firmayı araştırdığımda gördüm ki şirket 7 Mart’ta kurulmuş ve daha ilk günden itibaren Şikayetvar’da 5 şikayet almış. Ayrıca sitelerinde bulunan telefon numaralarına ulaşmak mümkün değil.
Kısacası firma müşteriyi oyalıyor ve güven vermiyor. Alışveriş yapmayı düşünenler dikkatli olsun. Konuyla ilgili gerekli yasal başvuruları da yapacağım.