Burslu musun ?Üniversiteye ilk defa başlayacağım alttan ders alma sayısı nedir ve fazla alttan ders alırsam ne olur? (özeldeyim)
50Burslu musun ?
Yeni başlayacaksan üstten ders alabilirsin sadece. Alttan ders alma kaldığın dönemdeki dersleri alma oluyor. Kredine göre ders alma hakkın var. Bizde her dönem 30 kredi oluyordu 30 krediyi geçmeyecek kadar ders alabiliyorsunÜniversiteye ilk defa başlayacağım alttan ders alma sayısı nedir ve fazla alttan ders alırsam ne olur? (özeldeyim)
Bu muhabbetler gerçek mi bilmiyorum fakat burs gidiyor diyenler olmuştu. Tabii bunu üniversiteli birinden öğrenmeniz daha doğru olur.
Hocam o anlamda sormadım mesela ilk senemde 2 dersten kaldım bursumu keserler mi yoksa seneye bu 2 derside alabilir miyim bunları sorabilicek kimsem yok o yüzden buralardan bakma mecburiyetindeyimYeni başlayacaksan üstten ders alabilirsin sadece. Alttan ders alma kaldığın dönemdeki dersleri alma oluyor. Kredine göre ders alma hakkın var. Bizde her dönem 30 kredi oluyordu 30 krediyi geçmeyecek kadar ders alabiliyorsun
Öğrenci işlerine sorman daha sağlıklı olurHocam o anlamda sormadım mesela ilk senemde 2 dersten kaldım bursumu keserler mi yoksa seneye bu 2 derside alabilir miyim bunları sorabilicek kimsem yok o yüzden buralardan bakma mecburiyetindeyim