Neler Yeni

altyapı sorunları ve firmaların birbirine tutmayan iddiaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
şuan hangi şirketin altyapı sorgulamasına bakarsam bakayım binamda 41mbps altyapı gözüküyor sağlayıcı olarak türktelekom (millenicom) kullanıyorum bana altyapınız yeni yapılmış dediklerinde hemen tarife yükselttim ancak hemen arkasına türk telekom tarafından aranıp binamda altyapı bulunmadığı ve en fazla alabileceğim hızın 18mbps olacağı söylendi ama ben şuanda 22mbps alıyorum ancak geçtiğim tarifedeki 35mbps sözü havada kaldı millenicomu aradığım zaman bana sorunun nerden kaynaklı olduğunu bilemeyeceklerini ama istersem faturama eklenecek 100tl karşılığında teknik ekip gönderilebilir şeklinde bir cevap verdiler binamda fiber kutusu yok ama teknik ekiple sorunu %100 çözeceklerini iddia ediyorlar ancak ben 100tlyi biri gelip bana binamda fiber kutusu olmadığını söylesin diye vermek istemiyorum ayrıca bildiğim kadarıyla 41mbps adsl olamıyor konuyla ilgili bilgisi olanlar yardım edebilirse sevinirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hat değerlerini atarsan yardımcı olurum

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
sormana gerek yok onlara 192.168.1.1 modem ayarlarına girince orda alabileceğin max değer yazar hat değeri de vardır belli olur.
adsl 16 mbps diye biliyorum. vdsl olabilir altyapın

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• hız.png
    hız.png
    11.6 KB · Hit: 49

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
35Mbps paket alsanız bile altyapı bu hızı veremediği sürece bu hızı alamazsınız zaten. Altyapınız da maalesef çok resme baktığımızda kötü bu durum normal.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
VDSL de 20 mbps gözüküyor evet hattın ama iç tesisat da ciddi sıkıntılar var sende Cat6 kablo ile degismende büyük yarar var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
teşekkürler bikaç güne değiştirmiş olurum umarım sonrasında arıza çözülmüş olur
Dediğim gibi kaliteli Cat6 alın 23 awg olsun mutlaka ben kurdum sistemler de hep Cat6 23 awg kullanıyorum henüz şikayet almadım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,617
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
az önce cat 6 kablo fiyatlarına baktım 100tl verip ekip çağırmak daha mantıklı geldi (tesisatdan ekip sorumlu)
Onlar sorun yok derse ne olacak kaldı ki hadi diyelim var ama kalitesiz kullanıyorlar iyi bir internet olsun diyorsan kaliteye önem ver kablodan kaçma bir kere alacaksın çok telli incecik telefon kablosu çekip giderler onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,157
Üyeler
162,635
Son üye
Berattk
Top Bottom