altyapı yok yan binada var

Zebellah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
982
Yaşadığım binada port veya altyapı yok tam hangisi öğrenemiyorum. O yüzden internet bağlatamıyorum. Fakat yan binada var yani bizim 21 no binası 20 de altyapı ve port var. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yan tarafın adresini versem ne olur kabloyu kendi evime çeksem ?

Alabildiğiniz kadar komşudan imza alıp no ve daire yazıp ilçe müdürlüğüne şikayette bulunur halledilir. Üstelik müşteri hizmetleri ve müdürlüğü sürekli darlayın şikayet ve rapor oluştur.

Yaşadığım binada port veya altyapı yok tam hangisi öğrenemiyorum. O yüzden internet bağlatamıyorum. Fakat yan binada var yani bizim 21 no binası 20 de altyapı ve port var. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yan tarafın adresini versem ne olur kabloyu kendi evime çeksem ?
möylr bir şey mümkün olmaz anca onlar alır onlardan kullanabılrsın bide o bina imarlı olabılır ondan eklemıslerdır

möylr bir şey mümkün olmaz anca onlar alır onlardan kullanabılrsın bide o bina imarlı olabılır ondan eklemıslerdır
Hazirana kadar 10 yıldır kullanıyordum. Dsmart idi kulladıgım turk nete veya millenicoma geçicektim dsmartı iptal ettirdiğim ertesi gün Altyapı yok damgasını yedim :(

ExtraNet gibi yerlerde kendi binanızı lokasyon olunca altyapı yok mu diyor?

hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın ama yan binanın adresini verip yaptınız mı ne tür yol izlediniz?
Kanka aynen o şekilde direkt olarak bölge müdürlüğüne git normal bir bayiye gitme o zaman yapıyorlar.

Geri