Neler Yeni

Yardım Altyapım da ADSL mi FİBER mi var? Düzgün cevap veren yok TT'de.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Arkadaşlar 3 gün önce TürkNet'te altyapımın 100 MBPS olduğunu gördüm,bir süre sonra alt yapıma bakmak istediğimde hata veriyordu.O gün TürkTelekomu aradım altyapımda maximum 41 MBPS alabileceğimi 35'lik pakete geçirebileceklerini söyledi ben de daha sonra arayacağımı söyledim.1 saat sonra tekrar aradım alt yapımın ADSL olduğunu herhangi bir altyapı yükselmesi olmadığını söylediler.O gün aynı sokakta ki arkadaşım Türknet'e sordu ve dün cevap aldı,altyapınız güncellenmedi diye yazmışlar.3 gün boyunca türknette altyapı sorgulattığımda hata veriyordu ama şimdi sorgulattım ve 100 MBPS alabileceğim yazıyor.Hangisi doğru söylüyor anlamış değilim. @alpolojix / Leroxy

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,944
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Onu büyük bir telekom bayisinden sorgulayın abonelik alabilen. Oradaki güncel oluyor genellikle.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 3 gün önce TürkNet'te altyapımın 100 MBPS olduğunu gördüm,bir süre sonra alt yapıma bakmak istediğimde hata veriyordu.O gün TürkTelekomu aradım altyapımda maximum 41 MBPS alabileceğimi 35'lik pakete geçirebileceklerini söyledi ben de daha sonra arayacağımı söyledim.1 saat sonra tekrar aradım alt yapımın ADSL olduğunu herhangi bir altyapı yükselmesi olmadığını söylediler.O gün aynı sokakta ki arkadaşım Türknet'e sordu ve dün cevap aldı,altyapınız güncellenmedi diye yazmışlar.3 gün boyunca türknette altyapı sorgulattığımda hata veriyordu ama şimdi sorgulattım ve 100 MBPS alabileceğim yazıyor.Hangisi doğru söylüyor anlamış değilim. @alpolojix / Leroxy
Millenicom, Netspeed gibi sağlayıcıların sıtelerinden de altyapını sorgula derim. Genelde o ikisi doğru sonuç veriyor.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom, Netspeed gibi sağlayıcıların sıtelerinden de altyapını sorgula derim. Genelde o ikisi doğru sonuç veriyor.
Onlar max 14 veriyor.İlk değerleri güncelleyen TürkNet oluyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,944
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları