VorleN
80+ Silver
Superonline ile karıştırmayın superbox'ı.Superbox altyapısı yok bizde üstte de demiştim
Superonline ile karıştırmayın superbox'ı.Superbox altyapısı yok bizde üstte de demiştim
4.5G altyapısı gerekiyor diye biliyorum.Okumamışım
Ve superbox için altyapı gerekiyormu ? yoksa benmi yanlış biliyorum.
Superbox ya da Redbox gibi alternatifler var ama pahalılar.Altyapısız uçuk fiyatlara çıkmadan sınırsız ve olabildiği kadar hızlı nasıl internet alınır?
Superbox altyapım yok. Redbox nasıl internet veriyor?Superbox ya da Redbox gibi alternatifler var ama pahalılar.
Vodafone'un sunduğu altyapısız bir hizmet. Mobil şebeke iyiyse bulunduğunuz bölgede denenebilir.Superbox altyapım yok. Redbox nedir?
Biz Alanya da yaşıyoruz bizimde altyapımız yoktu alanyanet diye internet duyduk neyse geldiler bir tane küçük bir anten taktıklar modeme kabloyla bağladılar şu anda 50 TL ödüyoruz biz en ucuz paketi aldık şehrinizde araştırın mutlaka vardır.Altyapısız uçuk fiyatlara çıkmadan sınırsız ve olabildiği kadar hızlı nasıl internet alınır?
Altyapı durumum şu:Vodafone'un sunduğu altyapısız bir hizmet. Mobil şebeke iyiyse bulunduğunuz bölgede denenebilir.
Superbox altyapısı yok bizde üstte de demiştim
Gerekmiyor. Şebekeden internet veriyor işte.Okumamışım
Ve superbox için altyapı gerekiyormu ? yoksa benmi yanlış biliyorum.
Ona altyapı denebilir mi pek sanmam xd4.5G altyapısı gerekiyor diye biliyorum.
Aynı mantık, 4.5G şebekesi. Ama Vodafone versiyonu.Superbox altyapım yok. Redbox nasıl internet veriyor?
Denenebilir aslında ama ping sorunu olur diye düşünüyorum.Altyapı durumum şu:
Kablolu Altyapı: Yok
Turkcell mobil şebeke: 2G (arama zor yapılıyor)
Türk Telekom mobil şebeke: 3G 2-3 diş çekiyor. 2-3Mbps alıyorum.
Vodafone mobil şebeke: 4.5G erişimi var 10-30Mbps arası dalgalı internet geliyor.
Vodafone olabilir aslında.
ADSL çektirmeye çalışayım mı sizce. 2 dakikalık yürüme mesafesinde ADSL var.Denenebilir aslında ama ping sorunu olur diye düşünüyorum.
Sizce ADSL mi Redbox mu başka bir şey mi?Gerekmiyor. Şebekeden internet veriyor işte.
Ona altyapı denebilir mi pek sanmam xd
Aynı mantık, 4.5G şebekesi. Ama Vodafone versiyonu.
Eğer sağlam bir ADSL hat varsa ve kısıtlı bütçe varsa ADSL tercih ederdim. Param bol olsa Redbox alırdım.Sizce ADSL mi Redbox mu başka bir şey mi?
Zaten altyapısı yok burada. Olsa da ayda 600TL vermem bir interneteSuperbox önermem tanıdığım çoğu kişi sıkıntı yaşadı.