Lyenix 80+ Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 68 Reaksiyon skoru 11 31 Ocak 2021 #1 Kocaelide oturuyorum. Oturduğum sokakta altyapı yok. Anten ile çalışan ya da onun gibi bir internet önerebilir misiniz? çok sağolun şimdiden. Daha önceden Superbox kullandım hiç memnun kalmadım.
Kocaelide oturuyorum. Oturduğum sokakta altyapı yok. Anten ile çalışan ya da onun gibi bir internet önerebilir misiniz? çok sağolun şimdiden. Daha önceden Superbox kullandım hiç memnun kalmadım.
Hepra 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,914 En İyi Cevap 13 Reaksiyon skoru 14,585 31 Ocak 2021 #2 Redbox alabilirsin.
AlihanÇelik 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 66 Reaksiyon skoru 27 31 Ocak 2021 #3 Lyenix yazmış: Kocaelide oturuyorum. Oturduğum sokakta altyapı yok. Anten ile çalışan ya da onun gibi bir internet önerebilir misiniz? çok sağolun şimdiden. Devamı için tıklayın... Altyapısız bir modemle kanser olabilirsin,tavsiyem superbox gibi taşınabilir wi-fi.
Lyenix yazmış: Kocaelide oturuyorum. Oturduğum sokakta altyapı yok. Anten ile çalışan ya da onun gibi bir internet önerebilir misiniz? çok sağolun şimdiden. Devamı için tıklayın... Altyapısız bir modemle kanser olabilirsin,tavsiyem superbox gibi taşınabilir wi-fi.