TurkNet sadece boş portları gösterir. Göknet'ten sorgulama yap.
Knk bizim daireye sadece adsl çekmisler 16 MB var VDSL kablosu yok onu çekmek için ne yapmak gerekirTurkNet sadece boş portları gösterir. Göknet'ten sorgulama yap.
VDSL altyapı var mı? Yani boş port var mı?Knk bizim daireye sadece adsl çekmisler 16 MB var VDSL kablosu yok onu çekmek için ne yapmak gerekir
Orada iki seçenek olması gerekiyor. İnternetim YOK İnternetim VAR diye.sadece bu paket var
evet biliyorum ama internet sahibi bizim evde olmadığı için o yeri es geçtim öğrenip tekrar geleceğim konuya teşekkürlerVDSL altyapı var mı? Yani boş port var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orada iki seçenek olması gerekiyor. İnternetim YOK İnternetim VAR diye.
Bazen veri eksikliği olabiliyor.Bizim apartmanda herkesin interneti var. Bizim de var. Niye böyle gösteriyor?
Yıllardır altyapı yok diyorlar ama biz vodafone'un ilk ev internetini almıştık. Hala aynı interneti kullanıyoruz. Abone numaranızı verin onunla taşıyalım diyorlar ama onu bile yapamıyorlar alt yapı görünmediği için.Bazen veri eksikliği olabiliyor.
Var gözüküyorVDSL altyapı var mı? Yani boş port var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orada iki seçenek olması gerekiyor. İnternetim YOK İnternetim VAR diye.
VDSL kablosu diye bir şey yok, ADSL ve VDSL aynı kabloyla geliyor.Var gözüküyor
VDSL port boş. Firmandan paket yükseltirsen seni ADSL'den VDSL'e taşırlar.Var gözüküyor