bnece ver her zmn almiosunArkadaşlar açıkcası çok fazla para vermek istemiyorum anakarta ama derseniz ki 100-200 TL artır bunu alırsan çok faydasını görürsün düşünebilirim.
B450m pro4 en mantıklısı dostum o bütçede. 800tl civarlarında bulunuyor, gönül rahatlığıyla alabilirsin.Arkadaşlar açıkcası çok fazla para vermek istemiyorum anakarta ama derseniz ki 100-200 TL artır bunu alırsan çok faydasını görürsün düşünebilirim.
Şu an piyasada ne var bilmiyorum, alabileceğin tüm kartları sayabilir misin bana?
Valla buradaki en iyi seçenek B450M S2H, çünkü VRM'i daha iyi, hem üstüne hayır duâsı kadar etki edecek kadar bir VRM soğutma bloğu var.Gigabyte B450M H AMD B450 Soket AM4 DDR4 3600(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comAsus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Gaming(Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMSI B450M-A PRO MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comEğer anlıyorasn bunların aralarındaki fiyat farkı sebebini açıklayabilir misin kısaca ? Eğer uzunsa ben araştırım mesele değil.Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
MHZ ler dışında fark yok sanırım
Son bir şey hocamValla buradaki en iyi seçenek B450M S2H, çünkü VRM'i daha iyi, hem üstüne hayır duâsı kadar etki edecek kadar bir VRM soğutma bloğu var.
Ses çipi PRIME B450M-K'e göre daha iyi, ama B450M-A PRO MAX ve B450M PRO-M2 MAX'ten daha iyi değil, yine de farkını hissetmezsin.
B450M S2H al geç diyorum anlayacağın.
B550 S2H Var 784 Tl yemi Ne İtopyada Bakabilirsin Hem Yeni ChipseyArkadaşlar 700 TLyi geçmeyecek şekilde 3600x için anakart tavsiye eder misiniz ?