Am5 anakart önerisi wifi 7

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,885
Wifi 7 ye sahip am5 anakart arıyorum 7800x3d aldım şuan 9499 a b850 gaming plus wifi var seçenek olarak mümkün ise peşin fiyatına taksit olursa güzel olur

Wifi 7 ye sahip am5 anakart arıyorum 7800x3d aldım şuan 9499 a b850 gaming plus wifi var seçenek olarak mümkün ise peşin fiyatına taksit olursa güzel olur
alabileceğin en iyi seçenek o gibi hocam diğerlerinin stokları tükenmiş.

dediğiniz gayet iyi bir model. hem fiyat hem de özellik bakımından uzun yıllar götürür

BIOS' u rezalet ötesiymiş bu arada bir de 7800X3D ile 15775 puan aldım R23 Cinebenchde az sanırım PBO +200 MHz CO -20
msi BIOS'u bana hep sade gelmişti aslında :D gerçi asusun ki falan varken bu biraz kötü duruyor evet , sanırım harbi bir tık az puan 16500 veya 17000 görüyordum ben genelde ilginç (kullanıcısı değilim genel olarak kullananların testine göre).

Son düzenleme:
msi BIOS'u bana hep sade gelmişti aslında :D gerçi asusun ki falan varken bu biraz kötü duruyor evet , sanırım harbi bir tık az puan 16500 veya 17000 görüyordum ben genelde ilginç.
hocam ram ayarlariniz ne sekilde? birde daha once bu degerleri aliyordum diyorsunuz. ama ilk baska 7800x3d aldim da yazmissiniz. islemciyi daha once baska bir anakartta denemismiydiniz? eger daha once bu degerleri aliyorsaniz bir sorun var kesinlikle. ama yok denemedim diyorsaniz ve ram ayarlariniz normalse kötü silikon talihlisi olabilirsiniz. bu durumda yapicak bir sey yok.

Son düzenleme:
Geri