Neler Yeni

Çözüldü✓ Am5 arka braket çıkmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Necmihan Çetindarı
Beyler am4 sıvı soğutmalar am5 uyumlu oluyormuş bende var am5e geçtim ama anakart arka braketi çıkmıyor soğutucunun kendi braketini kullanmadan takamıyorum vida delikten geçmiyor napmam lazım
Anakart gigabayte b650m s2h
Sıvı soğutma termaltake th240 argb sync
ACİL ÇÖZÜM LAZIM

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Am5 arka braket cikmaz

firatyegin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Fırat Yeğin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Donanım, Yazılım
AM4/AM5 için kullanılacak soğutucu kitlerinde direkt olarak anakart üzerinde gelen 2 plastik parça ile montajını yapabilirsin.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Beyler am4 sıvı soğutmalar am5 uyumlu oluyormuş bende var am5e geçtim ama anakart arka braketi çıkmıyor soğutucunun kendi braketini kullanmadan takamıyorum vida delikten geçmiyor napmam lazım
ACİL ÇÖZÜM LAZIM
Am4 Braketini kullanıcaksınız soğutucuda öteki tarafta zaten anakartta arka plaka vardır ona oturtturun geçenlerde arkadaşa le500 montajı yaptım içinden sadece 2 braket çıkıyor mesela

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Necmihan Çetindarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AM4/AM5 için kullanılacak soğutucu kitlerinde direkt olarak anakart üzerinde gelen 2 plastik parça ile montajını yapabilirsin.
Ona uygun yüksek profil olan parça yok bende
Bu videodakinşn aynısı başka parçam yok yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Am4 Braketini kullanıcaksınız soğutucuda öteki tarafta zaten anakartta arka plaka vardır ona oturtturun geçenlerde arkadaşa le500 montajı yaptım içinden sadece 2 braket çıkıyor mesela
Ona uygun olan vida anakarta yapışık olan braketten geçmiyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ona uygun yüksek profil olan parça yok bende
Bu videodakinşn aynısı başka parçam yok yani

Ona uygun olan vida anakarta yapışık olan braketten geçmiyor
Garip bir şey hocam arkadaşınkini şak diye oturttuk am5 e

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
ACİL ÇÖZÜM LAZIM
çünkü am4 ile aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Necmihan Çetindarı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knkam tek braket benimki 8 kollu amd olanın kurulumu için arka braketin çıkması gerekiyor başka çaresi yok onun için arka brakete uygun biraz uzun vida lazımdı bende dendedim kasanın içindeki anakart monte ettiğim ayaklar oraya uydu ve anakartın üstündeki plastik parçalardaki vidaları kullandım arka brakete anca yetişti

çünkü am4 ile aynı
Onu biliyoz hocam

Garip bir şey hocam arkadaşınkini şak diye oturttuk am5 e
Arkadan taktığı vidaların geçmesi gerekiyor o da kalın geliyor arka brakete bende önden uzun vida bulmam lazımdı anakart ayaklarından kullanarak çözdüm

ACİL ÇÖZÜM LAZIM
Çözdüm beyler anakart monte ayaklarını kullanarak stock vidayı uzattım şansa uydu bazıları bilmeden fikir versede hepinize teşekkürler

Son düzenleme:

brsokcu

80+ Bronze
knkam tek braket benimki 8 kollu amd olanın kurulumu için arka braketin çıkması gerekiyor başka çaresi yok onun için arka brakete uygun biraz uzun vida lazımdı bende dendedim kasanın içindeki anakart monte ettiğim ayaklar oraya uydu ve anakartın üstündeki plastik parçalardaki vidaları kullandım arka brakete anca yetişti

Onu biliyoz hocam

Arkadan taktığı vidaların geçmesi gerekiyor o da kalın geliyor arka brakete bende önden uzun vida bulmam lazımdı anakart ayaklarından kullanarak çözdüm

Çözdüm beyler anakart monte ayaklarını kullanarak stock vidayı uzattım şansa uydu bazıları bilmeden fikir versede hepinize teşekkürler
Tam performans vermeyebilir sıcaklık testlerini yapmayı unutma.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf

Onu biliyoz hocam

anakartı sıfır mı aldınız anakartın üzerinde zaten arka braket bulunuyor onu kullanarak soğutucu takıyorsunuz. ama güncel bazı am5 anakartlarda bunu yapıştırarak yolluyorlar hani ikinci el aldıysan ve braketsiz veriyorlarsa sıkıntı olabilir.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Selim
anakartı sıfır mı aldınız anakartın üzerinde zaten arka braket bulunuyor onu kullanarak soğutucu takıyorsunuz. ama güncel bazı am5 anakartlarda bunu yapıştırarak yolluyorlar hani ikinci el aldıysan ve braketsiz veriyorlarsa sıkıntı olabilir.
Alla alla benim anakartta arka da braket var ama ben yine soğutucu braketi de taktım oraya 😄 yanlış mı yaptım şimdi anlamadım tam olarak

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Alla alla benim anakartta arka da braket var ama ben yine soğutucu braketi de taktım oraya 😄 yanlış mı yaptım şimdi anlamadım tam olarak
fotoğraf yollayabilirmisin? genelde üreticileri amd kendi arka braketini yolladığı için stok braket üzerinden aparat yolluyorlar yani sen bişey eklemiyorsun ama bazı soğutucularda özel arka am4 braket yolluyor niye olduğunu bilmiyorum ama illa yolluyorlar onlarda birket senin dediğin gibi arka brakete ek bir braket takıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,926
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom