daha güncel daha fazla bios destegi pci gen 5.0 ekran kartı avantajı ve b650de yapılan bir hata varsa o hataların tümünüm fixlenmiş olması gibi gibiamd sistem toplamaya calisiyorum zen5 diye bahsettikleri b850 kartlardan almam bana ne kazandirir b650 chipsetli anakartlara göre avantajları nedir hangisini tercih etmeliyim
bütçeyi zorlayip zen5 kart almaya değer mi performansi etkiler mi rx6900xt icindaha güncel daha fazla bios destegi pci gen 5.0 ekran kartı avantajı ve b650de yapılan bir hata varsa o hataların tümünüm fixlenmiş olması gibi gibi
zen5 kart degil zen 5 işlemci için sisteminizi komple degiştirmeniz gerekiyor sizin elinizde bulunana sistem nedirbütçeyi zorlayip zen5 kart almaya değer mi performansi etkiler mi rx6900xt icin
elimde bir sistem yok yeni toplamaya calisiyorumzen5 kart degil zen 5 işlemci için sisteminizi komple degiştirmeniz gerekiyor sizin elinizde bulunana sistem nedir
hocam bütçe kısıtlıysa b650 kullanılabilir sorun çıkartmaz lakin 9000 serisi işlemci alacaksanız b650 alırsanız bios update atmadan çalışmayabilir aldığınız yerden şansınız neyse hazır sistemde alıyorsanız 9000 işlemci ve b650 böyle bir sorun olma tek tek toplmada böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz onun içinde 7000 serisi işlemci takıp bios update yapmak gerekir 9000 serisi işlemci kullanmak içinelimde bir sistem yok yeni toplamaya calisiyorum