Yıldırımruya
80+
- Bütçe
- 12050
Am4 sistemim vardı sattım şuan elimde 12.050 TL var toplam.Bu fiyata işlemci+anakart+ram önerisi istiyorum.Eğer bütçe düşükse Rami sonra da alabilirim.
Teşekkür ederim
![]()
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30)
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.kisa.link
hadi hayırlı olsun
rica ederim hayırlı olsun sisteminTeşekkür ederim
Am4 sistemim vardı sattım şuan elimde 12.050 TL var toplam.Bu fiyata işlemci+anakart+ram önerisi istiyorum.Eğer bütçe düşükse Rami sonra da alabilirim.
arkadaşın eklediği bileşenleri birebir aldım fiyat performans olarak daha iyilerini bulamazsın hocamTeşekkür ederim
anakart b serisi olmazmı acaba daha mantıklı olur gibi
![]()
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30)
Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram (PVV516G60C30) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.kisa.link
hadi hayırlı olsun
gerek yok 7500f ile kullanacak bütçesine uygunda yok gibianakart b serisi olmazmı acaba daha mantıklı olur gibi
hocam bu işlemci kule fansız yanıyor bu arada 1k falan bütçe ayırmak lazım fana fanınız yoksaAm4 sistemim vardı sattım şuan elimde 12.050 TL var toplam.Bu fiyata işlemci+anakart+ram önerisi istiyorum.Eğer bütçe düşükse Rami sonra da alabilirim.
Snowmam T5 var ryzen 5 5600ü yükte en fazla 55-60 derece yapıyordu buna yeter bencehocam bu işlemci kule fansız yanıyor bu arada 1k falan bütçe ayırmak lazım fana fanınız yoksa
iş görür ozaman hocam masrafa gerek yokSnowmam T5 var ryzen 5 5600ü yükte en fazla 55-60 derece yapıyordu buna yeter bence
Snowmam T5 var ryzen 5 5600ü yükte en fazla 55-60 derece yapıyordu buna yeter bence
Hocam cyberpunkta kaç FPS alıyorsunuz birde ekran kartınızı söyler misiniz?arkadaşın eklediği bileşenleri birebir aldım fiyat performans olarak daha iyilerini bulamazsın hocam
Sierji sitesinden biraz çekiniyorum çok fazla şikayet geliyor
anakart b650 modellerden birisi mantıklı bişey bulamadım
ram;https://www.amazon.com.tr/Patriot-1X16GB-6000MT-Masaüstü-Bellek/dp/B0DKQ6VH85?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A2EDDU8L7Q7TE7&th=1
ram s1nerjı sıtesınde 150tl daha ucuz
Sitenin adını normal yazınca yayınlamaya izin vermiyor nedense7
Hocam cyberpunkta kaç FPS alıyorsunuz birde ekran kartınızı söyler misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman 150tl pahalıya amazondan alın içinizde şüphe kalmaz en azındanHocam cyberpunkta kaç FPS alıyorsunuz birde ekran kartınızı söyler misiniz?
Sitenin adını normal yazınca yayınlamaya izin vermiyor nedense
Donanım arşivi(Abdullah Hacigul)ile bı olayları var idi galiba o yüzden yasaklı kelime sayılıyorHocam cyberpunkta kaç FPS alıyorsunuz birde ekran kartınızı söyler misiniz?
Sitenin adını normal yazınca yayınlamaya izin vermiyor nedense