Neler Yeni

Amazon 3D Ödeme Sorunu

enescinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Çınar
Merhaba Dostlarım.

Dün Amazon.com.tr'den 35.000 TL üzeri bir alışveriş yapmaya çalıştım ve beni 3D Secure ödeme sayfasına yönlendirdi. Bu ödeme sayfasında telefonuma gelen sms ' i girdim ve işlemim onaylandı olarak görüldü. Siparişlerim kısmına geldiğimde ödeme yöntemini güncellemeniz gerekmektedir ibaresi vardı. Güncelleye bastığımda sipariş alındı diyip bir süre sonra da iade ediyor. Limitimde yeterli. Bu neden kaynaklanmaktadır?

BoranGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Boran Gürsoy
aynı sorunu yaşıyorum çözdün mü ?

enescinar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Enes Çınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam iş bankasını aradım internet kısıtlaması diye bir şey zırvaladılar. Yarın mesai saatleri içerisinde kısıtlamayı kaldırcaklarıını söylediler. Kısıtlama kalkınca tekrar ürün alım yapmayı deneyeceğim

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Zeynel Çalık
banka reddeiyor ödemeyi o yüzden iptale düşüyor

WhoCares

80+ Gold
bende daha farklısı oldu bugun ürün aldım parayi çekmedi iş bankası sonra amazon müşteri hizmetlerinden iptal etirdim tekrar sipariş verdim :kekw:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Banka güvenlik açısından reddediyor, bankalar ekonomik durumu hala kabullenmiş değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Cihat Koçoğlu
Aynı sorun bende de mevcut ."Nuroum V11 web kamerası 2K" bu ürünü almaya çalışıyorum 10 kere falan denedim.
Garanti kredi kartı,Banka kartı
Garanti sanal kart,
Papara,
Enpara kredi kartı ile de denedim hepsinde aynı sorun, kod geliyor giriyorum Ödemeyi doğrula kısmında kalıyor sayfa.

Aestro

80+
Merhaba Dostlarım.

Dün Amazon.com.tr'den 35.000 TL üzeri bir alışveriş yapmaya çalıştım ve beni 3D Secure ödeme sayfasına yönlendirdi. Bu ödeme sayfasında telefonuma gelen sms ' i girdim ve işlemim onaylandı olarak görüldü. Siparişlerim kısmına geldiğimde ödeme yöntemini güncellemeniz gerekmektedir ibaresi vardı. Güncelleye bastığımda sipariş alındı diyip bir süre sonra da iade ediyor. Limitimde yeterli. Bu neden kaynaklanmaktadır?
Aynı sorun bendede var 2 3 kere ödeme basarisiz oldu yazdi sonra bıraktım şimdi yanlış anlarlar sanki kart sahibi ben değilmişim gibi gözükür diye bıraktım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,085
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom