Neler Yeni

🔥İndirim AMAZON A4Tech FK10 Klavye İNDİRİMDE 280TL

Aleeyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ali sancak

Uzun bir araştırma yaptım sizler için A4Tech markası 1987 kuruldu köklü bir bilgisayar bileşenleri üreticisi bir çoğumuz bu markayı sağlamlığıyla ve kanıtı olarak A4tech A4 adlı modeliyle tanıdık. şuanda FK(ofis) modelleri indirimde RGB istemiyorsanız eğer bu klavyeyi alarak yılları devirebilirsiniz. mebran sevenler için bir bakın derim.​

A4Tech FK10: amazon

A4 Tech FK11: amazon

Üstüne 1000tl koyup aula alabilirsiniz saygılar.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.

Uzun bir araştırma yaptım sizler için A4Tech markası 1987 kuruldu köklü bir bilgisayar bileşenleri üreticisi bir çoğumuz bu markayı sağlamlığıyla ve kanıtı olarak A4tech A4 adlı modeliyle tanıdık. şuanda FK(ofis) modelleri indirimde RGB istemiyorsanız eğer bu klavyeyi alarak yılları devirebilirsiniz. mebran sevenler için bir bakın derim.​

Para hızlı yatsın diye cümleleri birbirine karıştırmışsın, reklam değil yazmışsın bir de :D

Arda_07

80+ Bronze

eskiden internet kafelerde kullandığımız versiyonu yok mu, simsiyah böyle. Çok güzel klavyeydi bi 10 15 sene götürecek kadar iyiydi

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
eskiden internet kafelerde kullandığımız versiyonu yok mu, simsiyah böyle. Çok güzel klavyeydi bi 10 15 sene götürecek kadar iyiydi
Ayrıca A4Tech yani 1987 yılında kurulan köklü bir firma😎😎😎😎

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
çocukluğumuzun markası 😂
65 TL'ye Leason LE201 diye bir şey aldım, kargosuz fiyatı 20 tlydi :D 5 6 aydır kullaniyorum gayet yüzel klavye, ayrıca sıvı tahliye kanalı var ve karbonfiber bir klavye. Mesela benim böyle bir klavyem varken niye bunu tercih edeyim ki?

Arda_07

80+ Bronze
65 TL'ye Leason LE201 diye bir şey aldım, kargosuz fiyatı 20 tlydi :D 5 6 aydır kullaniyorum gayet yüzel klavye, ayrıca sıvı tahliye kanalı var ve karbonfiber bir klavye. Mesela benim böyle bir klavyem varken niye bunu tercih edeyim ki?
hatırlıyorum onu, bu konunun amacını anlamadım bu arada 😀 zaten normalde de 320 gibi bir şeydi

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
vladimiz putin
ustune 1 milyon ekleyip aula fabrikasi acabilirsiniz

Top Bottom