Neler Yeni

🔥İndirim AMAZON A4Tech FK10 Klavye İNDİRİMDE 280TL

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Bizim için neden böyle bi araştırma yaptın anlamdık

Uzun bir araştırma yaptım sizler için A4Tech markası 1987 kuruldu köklü bir bilgisayar bileşenleri üreticisi bir çoğumuz bu markayı sağlamlığıyla ve kanıtı olarak A4tech A4 adlı modeliyle tanıdık. şuanda FK(ofis) modelleri indirimde RGB istemiyorsanız eğer bu klavyeyi alarak yılları devirebilirsiniz. mebran sevenler için bir bakın derim.​

A4Tech FK10: amazon

A4 Tech FK11: amazon

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren aksu
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bizim için neden böyle bi araştırma yaptın anlamdık
Uyguna klavye alın diye. yakında uygun-kaliteli kulaklık,monitor ve maden suyu paylaşcam takipte kal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para hızlı yatsın diye cümleleri birbirine karıştırmışsın, reklam değil yazmışsın bir de :D
BEN REKLAMIM DESEN DAHA AZ BELLI OLUR KK PAUAHHAHAHQHA
sıcak fırsat kral kaçırma afortek klavye indirime girmiş reklam değil bu arada he hatta kuruluşundan falan bahsedeyim
ne kadar dal***** insanlarsınız, foruma bir katkım olsun diye çabalıyorum reklam diyorsunuz kim bana neden reklam yapmam için para versin.
ürünü satan kişi gönderen kişi amazon. Amazon benim gibi bir çulsuzamı reklam verdi para kazanmak bu kadar kolaysa hodri meydan, burada boş yapacağınıza biraz insanlığa faydanız olsun. benim oldumu bilmiyorum ama en azından çabalıyorum sizin gibileri görüncede... anladınız siz falza yazmaya gerek yok.

Son düzenleme:

unnraxked

80+
Uyguna klavye alın diye. yakında uygun-kaliteli kulaklık,monitor ve maden suyu paylaşcam takipte kal.

ne kadar dalyarak insanlarsınız, foruma bir katkım olsun diye çabalıyorum reklam diyorsunuz kim bana neden reklam yapmam için para versin.
ürünü satan kişi gönderen kişi amazon. Amazon benim gibi bir çulsuzamı reklam verdi para kazanmak bu kadar kolaysa hodri meydan, burada boş yapacağınıza biraz insanlığa faydanız olsun. benim oldumu bilmiyorum ama en azından çabalıyorum sizin gibileri görüncede... anladınız siz falza yazmaya gerek yok.
Dalyarak falan üslubunu takın samimi olmadığın insanlarla düzgün konuş

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren aksu
Dalyarak falan üslubunu takın samimi olmadığın insanlarla düzgün konuş
söylediğimde bir argo yok arkadaşların yaptığını açıklayan bir kelime kıslatma diyelim, gayete düzgün konuşuyorum diğer arkadaşlarıda bu duyarlılıkta uyarırsan çok sevinirim.

unnraxked

80+
söylediğimde bir argo yok arkadaşların yaptığını açıklayan bir kelime kıslatma diyelim, gayete düzgün konuşuyorum diğer arkadaşlarıda bu duyarlılıkta uyarırsan çok sevinirim.
Embesil misiniz? Arkadaşlarda uyarılacak bir mevzu yok zaten aklınız sıra komiklik yapıyorsunuz mesajlarınıza baktığımda zaten yaşınız daha çocuk belli oluyor insanların keyfini kaçırma birdaha öyle dalyarak falan demeyle küçük düşürmeye çalışma kimseyi kendine güveniyorsan açıkça konuş o zaman neler oluyor ayrı tartışırız.

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren aksu
Embesil misiniz? Arkadaşlarda uyarılacak bir mevzu yok zaten aklınız sıra komiklik yapıyorsunuz mesajlarınıza baktığımda zaten yaşınız daha çocuk belli oluyor insanların keyfini kaçırma birdaha öyle dalyarak falan demeyle küçük düşürmeye çalışma kimseyi kendine güveniyorsan açıkça konuş o zaman neler oluyor ayrı tartışırız.
Embesil değilim ama sen herhalde otistiksin yaşım küçük olduğunu nerden biliyorusun, sorunun ne olduğunu biliyorumusun ?
kimse bana haksız yere iftira atamaz sende bana embesil diyemessin, otistik.

unnraxked

80+
Embesil değilim ama sen herhalde otistiksin yaşım küçük olduğunu nerden biliyorusun, sorunun ne olduğunu biliyorumusun ?
kimse bana haksız yere iftira atamaz sende bana embesil diyemessin, otistik.
Hareketlere bak hele otistik, otistik, otisik bla bla bla. Kardeşim benim her halinden belli ediyorsun az düzgün cümle kurmayı öğren ak bosver buraları ders çalış.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.

ne kadar dalyarak insanlarsınız, foruma bir katkım olsun diye çabalıyorum reklam diyorsunuz kim bana neden reklam yapmam için para versin.
Öncelikle bu işi yapacaksan eleştirmeye açık olmalısın, eğer açık olmayacaksan yaşama bu hayatı bu kadar basit. Senin anlatım biçimini eleştirdik burada, bunuda biraz dalgaya vurduk ki sıradanlıktan çıksın. Mesela böyle aceleye gelen bir yazı yazmak yerine klavye linklerini bırakıp, nedir bu A4tech? Diyip çok güzel bir konu yazabilirdin, ve gayet güzel yanıtlar alırdın. Kısacası burada senin aceleci tavrın eleştirilmiş ve sen bunu kaldıramamışsın.

unnraxked

80+
Öncelikle bu işi yapacaksan eleştirmeye açık olmalısın, eğer açık olmayacaksan yaşama bu hayatı bu kadar basit. Senin anlatım biçimini eleştirdik burada, bunuda biraz dalgaya vurduk ki sıradanlıktan çıksın. Mesela böyle aceleye gelen bir yazı yazmak yerine klavye linklerini bırakıp, nedir bu A4tech? Diyip çok güzel bir konu yazabilirdin, ve gayet güzel yanıtlar alırdın. Kısacası burada senin aceleci tavrın eleştirilmiş ve sen bunu kaldıramamışsın.
kral sen yazar veya yazı işleri müdürü olmayı düşündün mü veya öyle misin?

Nurrest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Eren aksu
Hareketlere bak hele otistik, otistik, otisik bla bla bla. Kardeşim benim her halinden belli ediyorsun az düzgün cümle kurmayı öğren ak bosver buraları ders çalış.
çalışıom zaten, yazmayıda biliom klavyemde birçok tuş çalışmıo sipariş verdim gelcek iki üç güne.
yaptıkları eleştiri değil iftira ben foruma yararlı olması için paylaşıyorum, para için yaptığım idda ediliyor eleştiriye açığım ama iftira atamaz kimse bana. birçok forumda paylaşım yaptım ama bu forumdakiler kadar ahlaksız görmedim

unnraxked

80+
çalışıom zaten, yazmayıda biliom klavyemde birçok tuş çalışmıo sipariş verdim gelcek iki üç güne.

yaptıkları eleştiri değil iftira ben foruma yararlı olması için paylaşıyorum, para için yaptığım idda ediliyor eleştiriye açığım ama iftira atamaz kimse bana. birçok forumda paylaşım yaptım ama bu forumdakiler kadar ahlaksız görmedim
AHLAKSIZ PAUAHAHAHHSHAHSHSGA

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.
kral sen yazar veya yazı işleri müdürü olmayı düşündün mü veya öyle misin?
3 yıl Türk Dili ve Edebiyatı okudum. Yarı bir şekilde Osmanlıca konuşabiliyorum.

Bu forumda diğer forumlara nazaran daha gırgır şamata geçmek için var, o yüzden burada bu tarz söylemlere maruz kalacaksın ve alışacaksın. Mesela sen bana uslübunu bozup küfür ettin, umursamadım bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,520
Üyeler
161,078
Son üye
Lawuente
Top Bottom