Amazon Alexa hakkında

Onur Altunay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Selamın aleyküm arkadaşlar ben yakın zamanda evimde alexayla güzel kurulumlar yapmayı düşünüyorum kahve yaptırma ev güvenliğini sağlama alarm kurdurma ışıkları yönetme vs vs .
Şimdi size sorum şu olacak aranızda amazon echo dot veya echo show modellerini kullanan var mı? aralarında nasıl farklar vardır ve de bunlarla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim iyi forumlar dileriimm .

Selamın aleyküm arkadaşlar ben yakın zamanda evimde alexayla güzel kurulumlar yapmayı düşünüyorum kahve yaptırma ev güvenliğini sağlama alarm kurdurma ışıkları yönetme vs vs .
Şimdi size sorum şu olacak aranızda amazon echo dot veya echo show modellerini kullanan var mı? aralarında nasıl farklar vardır ve de bunlarla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim iyi forumlar dileriimm .
neden ana sayfaya düşmüyor

Konu dışına açmışsın. Konu dışı kısmında görünür sadece
sağolun hocam bilgilendirme için
peki bu konuyu sizce hangi kategoride açmalıyım?

Alexa Türkiye'de var mı?
hocam resmi olarak amazon satmıyor ama n11 trendyol gibi sitelerde distrübtör garantili satılıyor hiç de sorun çıkarmıyor sadece türkçe dil desteği yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,411
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri