Neler Yeni

Amazon.COM/ hediye çeki

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha
Merhabalar arkadaşlar ben yurtdışı(amerika) kaynaklı çalışıyorum ve bazen Amazon'un hediye çeki veriliyor ama dolar bazlı ben bu gift cardı amazon.com.TR de kullanabilir miyim müşteri desteğe mesaj attım kullanmazsınız diyor ve, amazon.com dan Türkiyeye fazla ürün gönderilmiyor, bir laptop almak istiyorum 700-1100 dolar arası geldiği zaman ek masraf çıkar mı 1000tl kargo ücreti falan benim bildiğim amazon sipariş ekranında tax kesiyor devamını kargo da falan almazlar değil mi? şimdiden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim ??

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İstanbul Arnavutköy Merkez Mahallesi Dal Sokak
İsim
Ahmet
Merhabalar arkadaşlar ben yurtdışı(amerika) kaynaklı çalışıyorum ve bazen Amazon'un hediye çeki veriliyor ama dolar bazlı ben bu gift cardı amazon.com.TR de kullanabilir miyim müşteri desteğe mesaj attım kullanmazsınız diyor ve amazon.com dan Türkiyeye fazla ürün gönderilmiyor bir laptop almak istiyorum 700-1100 dolar arası geldiği zaman ek masraf çıkar mı 1000tl kargo ücreti falan şimdiden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim ??
Kargo Ücreti O Kadar Çıkmaz 100 Tl Civarı Diye Biliyorum Hediye Kartları Sadece Bulunduğun Ülkede Kullanabiliyorsun.

By_league

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Murat Çakmak
Merhabalar arkadaşlar ben yurtdışı(amerika) kaynaklı çalışıyorum ve bazen Amazon'un hediye çeki veriliyor ama dolar bazlı ben bu gift cardı amazon.com.TR de kullanabilir miyim müşteri desteğe mesaj attım kullanmazsınız diyor ve, amazon.com dan Türkiyeye fazla ürün gönderilmiyor, bir laptop almak istiyorum 700-1100 dolar arası geldiği zaman ek masraf çıkar mı 1000tl kargo ücreti falan benim bildiğim amazon sipariş ekranında tax kesiyor devamını kargo da falan almazlar değil mi? şimdiden yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim ??
Yok o kdr çıkmazda bu 80 90 civarı çıkar biz teşekkür ederiz

Tbagbagwell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Ömer Can Yıldırım
Yurt dışından geldiği zaman 1100 dolarlık ürün 9.500tl ye geliyor free shipping olduğu halde. Gümrük vergisi sebebiyle.

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baştan teşekkür ederim türkiye de yaşıyorum ancak amerika, dolar bazlı çalışıyorum gift card veriyorlar 50$ , 100$ gibi bunları nerede kullanabilirim

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ahmet
Baştan teşekkür ederim türkiye de yaşıyorum ancak amerika, dolar bazlı çalışıyorum gift card veriyorlar 50$ , 100$ gibi bunları nerede kullanabilirim
Onları Amazonun TR Olmayan Sitesinde Kullanabilirsin Diye Biliyorum.

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha
.

Madara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Madara Uchiha
Onları Amazonun TR Olmayan Sitesinde Kullanabilirsin Diye Biliyorum.

Yeniden teşekkür ederim fakat bana verilen çekleri amazon.com da kullanıp, vergisi neyse verip öyle türkiyeye getirmeyi düşünüyorum ama kargo kısmında ek ücret kesmelerini istemiyorum 1100 dolarlık bir ürün bana kaç dolara gelir peki?

XynSx9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ahmet
Yeniden teşekkür ederim fakat bana verilen çekleri amazon.com da kullanıp, vergisi neyse verip öyle türkiyeye getirmeyi düşünüyorum ama kargo kısmında ek ücret kesmelerini istemiyorum 1100 dolarlık bir ürün bana kaç dolara gelir peki?
Malesef Gümrük Vergisi Elektronik Vergisi Vs Baya bir şey Kesecekler Ordanda Fiyat Eklenir.

Top Bottom