enisberberr
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,056
- İsim
- Enis Berber
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Merhabalar sevgili dostlarım,
Amazon.com.tr'de gezerken bir teklif gördüm ve görmeyen, duymayan arkadaşlar için konu açmak istedim.
Amazon.com.tr uygulamasına ilk defa giriş yapan herkese 50₺ promosyon kodu veriyor. Linki aşağıya bıraktım dileyenler bakabilir.
Promosyon sadece iPhone ve Android telefonlardan Amazon.com.tr uygulaması ile verilen siparişlerde geçerlidir. Android tablet, Windows telefon veya iPad üzerindeki Amazon.com.tr uygulamasından verilen siparişlerde geçerli değildir.
NOT: Belirtildiği üzere ilk giriş için geçerli yani her kullanıcı için geçerli olmayabilir.
Amazon.com.tr'de gezerken bir teklif gördüm ve görmeyen, duymayan arkadaşlar için konu açmak istedim.
Amazon.com.tr uygulamasına ilk defa giriş yapan herkese 50₺ promosyon kodu veriyor. Linki aşağıya bıraktım dileyenler bakabilir.
Amazon.com.tr: Amazon mobil uygulamaya özel 50 TL
Amazon mobil uygulamaya özel 50 TL Mağazasındaki geniş ürün yelpazesinden online alışveriş.
www.amazon.com.tr
Amazon.com.tr uygulamasına 19 Ocak 2023 ve 30 Nisan 2023 tarihleri arasında giriş yapın ve uygulamadan yapacağın, koşullara uygun alışverişinde 50 TL indirim kazan.
Hesabında 50 TL promosyon kodu bakiyesini görmeyeceğini lütfen unutma. Amazon.com.tr tarafından satılan Amazon.com.tr Uygulamasında alacağın 150 TL ve üzeri siparişlerde otomatik olarak düşecektir.Promosyon sadece iPhone ve Android telefonlardan Amazon.com.tr uygulaması ile verilen siparişlerde geçerlidir. Android tablet, Windows telefon veya iPad üzerindeki Amazon.com.tr uygulamasından verilen siparişlerde geçerli değildir.
NOT: Belirtildiği üzere ilk giriş için geçerli yani her kullanıcı için geçerli olmayabilir.