Altar'ın Oğlu TARKAN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 804
Kamu çalışanı olması lazımNasıl kamu mağazasına ayarladın hocam
Kamu çalışanı olması lazımNasıl kamu mağazasına ayarladın hocam
Çektim agam tam zamanında bakmışım uygulamaya gireyim dedim bir baktım abov abandım kart adres miss yedek cloud 3 kablolu alayım dedim benden önce biri çekmiş dedim leviathan bakayım baktım 3 stok yeni gibi 0 sorunsuz yazıyor abandım direk wireless ve kablolu yedek alacam ama cloud 3 kafaya koydum ayrıca g29 bekliyorum@drakathx leviathanngeldi
30dakka duşmu olurİki gündür it gibi takip ediyorum bu monitörü düşsün diye 30 dk duşa girdim kaçmış![]()
3500 e gayet iyi yeni bir ürün yüksek ihtimal 1-2 piksel çıkıp iade edilen üründür geldi baktın beğenmedin iade edersin ki bence ikinci elde rahat 4 e gidebilir bu model yeni çıktı çünküAlıntıyı görüntüle
Bu 3500'e düşüyodu kabul edilebilir durumda alınır mı ya ölü pikselli çok mu rahatsız eder
tekrar yolluyolar çok denk geldimHocam Amazon iade veya kusurlu geri aldığı ürünü böyle satış yapıyor ya Hepsiburada gibi yerler iade aldığı ürünler ne yapıyor bunu merak ediyorum geri normal fiyattan satıyorlar mi ki
Ben kamu çalışanıyım o sebeple sordum nasıl yapıldığınıKamu çalışanı olması lazım![]()
Distribitöre iade ya da bize tekrar satıyorlardırHocam Amazon iade veya kusurlu geri aldığı ürünü böyle satış yapıyor ya Hepsiburada gibi yerler iade aldığı ürünler ne yapıyor bunu merak ediyorum geri normal fiyattan satıyorlar mi ki
Ne aldin lan geneÇektim agam tam zamanında bakmışım uygulamaya gireyim dedim bir baktım abov abandım kart adres miss yedek cloud 3 kablolu alayım dedim benden önce biri çekmiş dedim leviathan bakayım baktım 3 stok yeni gibi 0 sorunsuz yazıyor abandım direk wireless ve kablolu yedek alacam ama cloud 3 kafaya koydum ayrıca g29 bekliyorum