🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Cloud 3 1704 tl siparis ettim almak isteyen sayfayi surekli yenilesin

1759396629677.webp

Bu 3500'e düşüyodu kabul edilebilir durumda alınır mı ya ölü pikselli çok mu rahatsız eder

Çektim agam tam zamanında bakmışım uygulamaya gireyim dedim bir baktım abov abandım kart adres miss yedek cloud 3 kablolu alayım dedim benden önce biri çekmiş dedim leviathan bakayım baktım 3 stok yeni gibi 0 sorunsuz yazıyor abandım direk wireless ve kablolu yedek alacam ama cloud 3 kafaya koydum ayrıca g29 bekliyorum

Alıntıyı görüntüle
Bu 3500'e düşüyodu kabul edilebilir durumda alınır mı ya ölü pikselli çok mu rahatsız eder
3500 e gayet iyi yeni bir ürün yüksek ihtimal 1-2 piksel çıkıp iade edilen üründür geldi baktın beğenmedin iade edersin ki bence ikinci elde rahat 4 e gidebilir bu model yeni çıktı çünkü

Hocam Amazon iade veya kusurlu geri aldığı ürünü böyle satış yapıyor ya Hepsiburada gibi yerler iade aldığı ürünler ne yapıyor bunu merak ediyorum geri normal fiyattan satıyorlar mi ki
tekrar yolluyolar çok denk geldim :D çaydanlık geliyor örneğin karaca ambalaj foloş olmuş kapak kırık tekrar dış ambalaş yapmışlar 0 gibi satıyorlar :D

Çektim agam tam zamanında bakmışım uygulamaya gireyim dedim bir baktım abov abandım kart adres miss yedek cloud 3 kablolu alayım dedim benden önce biri çekmiş dedim leviathan bakayım baktım 3 stok yeni gibi 0 sorunsuz yazıyor abandım direk wireless ve kablolu yedek alacam ama cloud 3 kafaya koydum ayrıca g29 bekliyorum
Ne aldin lan gene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,170
Üyeler
185,685
Son üye
haploss
Geri