🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hyperx Cloud 3 Wireless,Hyperx Cloud 3 Wired, gpx 2 superlight, razer viper v3, Razer Barracuda X, Steelseries Actis Nova 1, MSI G27QPF
barracuda x - cloud 3 wireless - kaça geldi?

Fiyatına bağlı her ürünün alınabileceğini düşünüyorum ben.
örneğin Asus 2k rog 180 hz logonun üstünde bir tane beyaz ve yeşilde gözüken piksel var 2k da zaten pikseli fark etmk zor çok zor yerde olunca hiç fark edilmiyor gibi bir şey. 5700 e bedava mesela sıfırı 10.000 bu ürünün (bence 10 etmez bu arada)
1-2 piksel sorun yaratmaz sıfırda bile çıkabiliyor ki bunlar zaten çıkıp iade edilen ürünler gibi duruyor. Gelen monitörlerin hepsi tertemizdi
asusun hangi modeli

Fiyatına bağlı her ürünün alınabileceğini düşünüyorum ben.
örneğin Asus 2k rog 180 hz logonun üstünde bir tane beyaz ve yeşilde gözüken piksel var 2k da zaten pikseli fark etmk zor çok zor yerde olunca hiç fark edilmiyor gibi bir şey. 5700 e bedava mesela sıfırı 10.000 bu ürünün (bence 10 etmez bu arada)
1-2 piksel sorun yaratmaz sıfırda bile çıkabiliyor ki bunlar zaten çıkıp iade edilen ürünler gibi duruyor. Gelen monitörlerin hepsi tertemizdi
11K İDİ BİR ARA BİR ARADA 8 KÜSÜRE DÜŞÜRDÜLER SATILSIN DİYE BAŞKA YERLERDE SONRA TEKRAR 10-11 E ÇIKTI FİYATINA GÖRE KÖTÜ MONİTÖR FAKAT KELEPİR ALINCA İYİ OLUYOR.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%95 ölü piksel
AYNEN ÖLÜ PİXELLLİ

Yarın sabah 7:20de kalkıp yeni şeylere bakmam lazım o zamana kadar almayın be

11K İDİ BİR ARA BİR ARADA 8 KÜSÜRE DÜŞÜRDÜLER SATILSIN DİYE BAŞKA YERLERDE SONRA TEKRAR 10-11 E ÇIKTI FİYATINA GÖRE KÖTÜ MONİTÖR FAKAT KELEPİR ALINCA İYİ OLUYOR.

AYNEN ÖLÜ PİXELLLİ
Evet açıkçası tuf modelin panelinden farkı yok ben daha iyi bir ürün bekledim kötü değil hatta 5700 e bedava ama her şey rog basmakla olmuyor malzeme kalitesine yönelmişler sadece

Evet açıkçası tuf modelin panelinden farkı yok ben daha iyi bir ürün bekledim kötü değil hatta 5700 e bedava ama her şey rog basmakla olmuyor malzeme kalitesine yönelmişler sadece
EVET MAALESEF ÖYLE

2400 Mükemmel- 3000 Mükemmel
Güzel fiyatlar gayet, geçen sene indirimde diye barracuda x almıştım, oyun oynamayınca kapalı kutuda kaldı baya bi süre bi açtım geçen kullanayım dedim 3 günde bıktım kulaklıktan hiç hoşuma gitmedi. Corsair void rgb elite wireless candır . :D

ASUS ROG STRIX XG27ACS
Bana göre sıfırı en baba 8k eder bu modelin
hocam konuya yanıt attıkça oled monitörü alamadığım yüzüme çarpılıyor, daha fazla yazmasan olur mu üzülüyorum XD

Güzel fiyatlar gayet, geçen sene indirimde diye barracuda x almıştım, oyun oynamayınca kapalı kutuda kaldı baya bi süre bi açtım geçen kullanayım dedim 3 günde bıktım kulaklıktan hiç hoşuma gitmedi. Corsair void rgb elite wireless candır . :D
Ben iade hakkım olduğu için bol bol aldım eğer ürünler istediğim kondisyon gelirse kullanırım diye. Bakalım diğer gelecekler nasıl gelecek

hocam konuya yanıt attıkça oled monitörü alamadığım yüzüme çarpılıyor, daha fazla yazmasan olur mu üzülüyorum XD
Barracuda x e aynı muameleyi yapmışız ben de beğenemedim cloud 3 wireless e geçtim onu da beğenemedim cloud 2 wireless çok daha iyiydi şuan anker soundcare space one kullanıyorum ses kalitesi çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,088
Üyeler
184,567
Son üye
ÖmerBurhan58
Geri