🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ben msi tarafında çok sorun yaşadığım için soğuktum ama paneli harbi iyi çıktı kaliteli panel kullanmışlar rakibi olan asus 260hz olanı da denedim ondan çok daha iyi paneli asusun net üstünde

inşallah sıkıntısız gelir öylesine baktım 1 stok vardı çektim direk mükemmel yazıyordu en son.
Şu an Msi QPX ile Asus VG27AQ1A 'yı yan yana kullanıyorum. Aralarında bariz olmasa da hatrı sayılır farklar var ve msi cidden üstün. Monitör sorunsuz geldiği sürece çok memnun kalacaksınız. Bol şans.

HB bana sınırsız ban attı sebepleri de suymuş 1 yıl içinde 3 ten fazla sipariş.iptal edildiği için ürünlerin hiçbiri de kargolanıp gelmedi ha hemen iptal ettim yani satıcılar tarafından çok şikayet oluyor diye ban attılar mübarek 500 e hb Dan aliyorsam ürünü 400 e başka yerde aynısı varsa niye napcam iptal etmeyip kazık mı yiyeyim göz göre göre napayım ne saçma bir politikadır bu ya sovecem zor tutuyorum kendimi o derece kinliyim. Ben haklıyım ama onlara göre müşteri.haksiz . @thepublicman

Amazon eskiden böyle değildi benim 2-3 yıl PC kategorisinde banım vardı sonradan kendi kendine açtılar niye banlandım ben de bilmiyorum şuan aldığımın çok daha azını almıştım bir de ban kalksın diye çok başvurdum hiçbir şekilde kaldırmadılar
Bende amazonda monitör banim vardı ekranla alakalı bişey alamiyordum. Müşteri hizmetleri aklıma geldikçe darliyordum, sonradan açtılar hesaba da kupon bile tanımlamislardi. Amazon iyidir, iyi.

razer deathadder v3 pro aldım, grupta gördüğüm kadarı ile ya üzeri pis geliyor ya da dongle olmadan geliyor çok nadirde iyi gelen olmuş pis gelmesi sorun değil siler kullanırız da dongle olmaması durumu için bir tık korku basmadı değil ben şimdiden iade yazısını hazırlayım.

İps glow çok diyorlar hayırlısı hocam.

evet gerçekten çok alan bunu bilerek alsın rog kalitesi sadece malzeme de var paneli beklentimin altında çıktı

Panel kötü bilginiz olsunda o yüzden almıyorum bekliyorum alternatif bakıyorum
O monitöre de çok baktım QPX almadan önce ama gerçekten hiç fiyatının hakkı değil. QPX hem 240Hz iken hem de yarı fiyatına iken asla almazdım.

Oled Mönitörü 1060 ekran kartı ile denedim 240 hz verdi en fazla normal demi mönitör 360hz normalde

23.5 a aldım ama mantıksız gibi

Geri