link vs varmı?depoya nerden bakıyoruz tam olarak
depoya nerden bakıyoruz tam olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
link vs varmı?
teşekkürler
1 yıl Amazon garantili gönder geri iade alırlar bencearkadaşlar ben geçen 2 tane wd green 240ssd aldım geldiği gibi hardisk sentinel e baktım çalışıyordu az kullanılmıştı ama 100% dü 2 ay oldu şimdi görmüyor ikisi de fatura üzerinden garanti uzatma yapabilirmiyim öyle bir şey varmı garantileri yok çünkü bu ürünlerin
teşşekürler cevap için bir deniyecem1 yıl Amazon garantili gönder geri iade alırlar bence
Telefona bakabildiniz mi ? Nasıl geldiBeyler s25 aldım şimdi amazon depodan. İkinci el yeni gibi ibaresi vardı. 39 bin küsüre aldım. Daha önce telefon alan var mı, bir sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum ama iade ürünlerden biridir muhtemelen.
Ben 1 hafta önce 16600 TL ye s10 fe plus aldım. Durumu çok iyi olarak gözüküyordu.Gayet memnunum her özelliği çalışıyor.Sadece 1 tane çizik buldum yan tarafta onun haricinde herşeyi çalışıyor.Tablet alan var mı yeni gibi kondisyon diyor garanti durumu nasıl bilgi verebilecek var mı. (Samsung tab s11)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Telefona bakabildiniz mi ? Nasıl geldi
Kaça aldinkiben 2 tablet aldım
s9 12gb bunun kutu bayağı eski ama tablet sıfır geldi 2025 mayıs üretim galiba ekranda leke zerresi yoktu zaten adb ile baktım ilk tam şarjı ben yapmışım. malesef el koydular
s10+ aldım bu da yeni üretim 4 kere şarj edilmiş ekran parmak izleri doluydu ancak ufak çizik yoktu. bence s9 daha iyi tablet s10 a göre emülatörlerde pili saatte %10 gidiyordu s10 da dolphinde %15-17 gidiyor. şimdi geri gönderip yeniden s9 almayı düşünüyorum. isteyen varsa s10 u aldığım fiyata vereyim yoksa göndermek fikrim ağır