🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

pivot ucuz bir monitör var mı kanka pixel 1 2 önemsiz sadece yan ekran olarak kullanılacak

1 yıl Amazon garantili gönder geri iade alırlar bence
çok uğraştım ama 1 ay iade vermişler ürün için elimde kaldılar, 2 ay oldu almıştım kenara koymuştum hiç kullanmadım yani ama şimdi taktığımda pc görmüyor freeze moduna falan mı girdiler acaba bekledikleri için yapayzeka öyle diyor

çok uğraştım ama 1 ay iade vermişler ürün için elimde kaldılar, 2 ay oldu almıştım kenara koymuştum hiç kullanmadım yani ama şimdi taktığımda pc görmüyor freeze moduna falan mı girdiler acaba bekledikleri için yapayzeka öyle diyor

cmd
diskpart
list disk

diskler görünüyor mu?

veya bilgisayar sağ click manage(yönet(
disk yönetimi

Ben 1 hafta önce 16600 TL ye s10 fe plus aldım. Durumu çok iyi olarak gözüküyordu.Gayet memnunum her özelliği çalışıyor.Sadece 1 tane çizik buldum yan tarafta onun haricinde herşeyi çalışıyor.
Garanti kısmına baktın mı cihazı kayıt ederken düz garantisi oluyor mu. Yoksa sadece amazon garantisi mi var

hocam tekrar amazona ulaş bazıları iade vermezken bazıları veriyor. özellikle de arayarak şansını dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,090
Üyeler
186,016
Son üye
ugurkzlkya
Geri