Xpertronic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 803
pivot ucuz bir monitör var mı kanka pixel 1 2 önemsiz sadece yan ekran olarak kullanılacak
25Kaça aldinki
çok uğraştım ama 1 ay iade vermişler ürün için elimde kaldılar, 2 ay oldu almıştım kenara koymuştum hiç kullanmadım yani ama şimdi taktığımda pc görmüyor freeze moduna falan mı girdiler acaba bekledikleri için yapayzeka öyle diyor1 yıl Amazon garantili gönder geri iade alırlar bence
çok uğraştım ama 1 ay iade vermişler ürün için elimde kaldılar, 2 ay oldu almıştım kenara koymuştum hiç kullanmadım yani ama şimdi taktığımda pc görmüyor freeze moduna falan mı girdiler acaba bekledikleri için yapayzeka öyle diyor
maalesef ikiside gözükmüyor aldığım gibi test ettim kenara koydum ama şimdi takıyorum ölmüşler sanki yemek su falan vermemişim gibicmd
diskpart
list disk
diskler görünüyor mu?
veya bilgisayar sağ click manage(yönet(
disk yönetimi
usb kutu ile denedin mi?maalesef ikiside gözükmüyor aldığım gibi test ettim kenara koydum ama şimdi takıyorum ölmüşler sanki yemek su falan vermemişim gibi
evet usb ile de denedim sadece usb device görüyor ama yönet bakınca algılamıyor geneusb kutu ile denedin mi?
biosta göremediğini sanıyorum zaten
Garanti kısmına baktın mı cihazı kayıt ederken düz garantisi oluyor mu. Yoksa sadece amazon garantisi mi varBen 1 hafta önce 16600 TL ye s10 fe plus aldım. Durumu çok iyi olarak gözüküyordu.Gayet memnunum her özelliği çalışıyor.Sadece 1 tane çizik buldum yan tarafta onun haricinde herşeyi çalışıyor.
Hocam sizce alınır mı sıkıntılı falan olursa iade hakkımız var değil miiPhone 16e var 36700 durumu çok iyi diyor değerlendirmek isteyen varsa bakabil
hocam tekrar amazona ulaş bazıları iade vermezken bazıları veriyor. özellikle de arayarak şansını deneçok uğraştım ama 1 ay iade vermişler ürün için elimde kaldılar, 2 ay oldu almıştım kenara koymuştum hiç kullanmadım yani ama şimdi taktığımda pc görmüyor freeze moduna falan mı girdiler acaba bekledikleri için yapayzeka öyle diyor