🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

7074TL ye aldığım Kullanılmış - Mükemmel durumda yazan MSI 274QPF - E2 monitörüm:
Alıntıyı görüntüle
Panelin maşallahı var :D
Akşam olunca gece lambası yaktırmaz artık son derece tasarruflu :D
Şaka bir yana 7bine alınca hatasız ufak tefek bir şeyli gelir diye bekliyordum bildiğin ekran cıvıl cıvıl beyaz ışık kusuyor
Yarın Amazon ile görüşücem bakalım ne yapabiliyoruz.
En azından piksel hatası filan yok :D

Edit:
Arkadaşlar fiyat avantajı sağlanamadığı için iade oluşturdum.

MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü - 7074TL

1061TL iade yapabileceklerini belirttiler. Bana cazip gelmediğinden iade ediyorum. Düşünen arkadaşlar varsa link üzerinden stoğa düşmesini takip edebilir.
Fotoğraftaki kadar parlamıyor gözle bakıldığında, ancak hafif karanlık loş bir ortamda sol üst, sol alt ve sağ taraftaki ufak sızmalar belirginleşiyor bilginize.
Hac işareti çıkmış monitörde bro :D

Hazır sistem yada laptop düşüyor mu hiç bakıyorum ne zamandır ama bulamadım düzgün bir şey

Arkadaşlar kısmı iade nedir? Bazı yorumlarda gordum. Bende aldım ürün gelecek ama iade edersem alırlar mı yoksa kısmi isde mi yaparlar 2.el üründe?

Arkadaşlar kısmı iade nedir? Bazı yorumlarda gordum. Bende aldım ürün gelecek ama iade edersem alırlar mı yoksa kısmi isde mi yaparlar 2.el üründe?
Aldığın üründe bir kusur vardır, bunu yazarsın MH'ye onlarda sana iade para teklifinde bulunur. %10-20 arası. Kabul edersen iade ederler paranın o kadarını ve ürün sende kalır

Geri