Neler Yeni

Amazon İade Konusunda Sıkıntı Yaşayan Var Mı?

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
Yaklaşık bir hafta önce iade ettim bir ürünümü. 7 gün önce amazona teslim edildi iade. Müşteri hizmetlerine sorduğumda kasım kampanyalarından dolayı yoğunluk olduğunu ve barkod okutma süresinin 2 hafta kadar uzayabileceğini söylüyorlar. Daha önceki iadelerim bu kadar uzun sürmemişti. Acaba yakın zamanda amazon iadesi yapan var mı ? Benzer durumu yaşadınız mı?

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Eymen Gürel
Yaklaşık bir hafta önce iade ettim bir ürünümü. 7 gün önce amazona teslim edildi iade. Müşteri hizmetlerine sorduğumda kasım kampanyalarından dolayı yoğunluk olduğunu ve barkod okutma süresinin 2 hafta kadar uzayabileceğini söylüyorlar. Daha önceki iadelerim bu kadar uzun sürmemişti. Acaba yakın zamanda amazon iadesi yapan var mı ? Benzer durumu yaşadınız mı?
Kasım yüzünden online alışverişler çok yoğun.
Para iadesi gerçekleşti mi?

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasım yüzünden online alışverişler çok yoğun.
Para iadesi gerçekleşti mi?
Para iadesi yapılmadı. Hemde amazon bakiyeme iade edilecek. Banka falan olsa yine 3-5 gün sürüyor anlarım ama genelde amazon bakiyesine iadeyi aldıktan ve inceledikten hemen sonra aktarıyorlar normalde.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,877
İsim
yusuf ecer
Çok nadir de olsa 1 ay sürdüğü olmuştu bende. Böyle yoğun zamanlarda olabiliyor.

KediSever

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok nadir de olsa 1 ay sürdüğü olmuştu bende. Böyle yoğun zamanlarda olabiliyor.
2 hafta içerisinde bir gelişme olmazsa müşteri hizmetleri direkt iade gerçekleştirebiliyormuş sanırım. Bekleyelim bakalım bir hafta daha...

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
hasan
ben de ürün iade edeceğim benim kargolamamı istiyorlar parasını ben vericem yani amazon diye güvendik yaptıkları şeye bak

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Göksel
gencergaming 1 aydır para iadesi bekliyorum dostum valla tüm mağazalar aynı galiba bilmiyorum

EsdeathSama

80+ Bronze
Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sizi beklettikleri için ekstra kupon verdiklerine bile şahit oldum. Amazon olmasa şu ülkede sırtımızı yaslayacağımız e ticaret platformu yok gerçekten.

Top Bottom