Neden bunu yapıyorlar ki acaba sonuçta parasını ödüyoruz bir kural falan mı var.Çoğunlukla hesabı askıya alıp kapatıyorlar. Bizzat gözümle çok kez gördüm.
Muhtemelen Amazon bot hesap falan olduğunu düşünüyor alanların.Neden bunu yapıyorlar ki acaba sonuçta parasını ödüyoruz bir kural falan mı var.
Yapılır neden yapılmasın ama sıkıntı yaşayanları gördümAmazon Japonya üzerinde uygun fiyatlı ürünler var. Fakat sorun yaşayan çok olmuş.
Daha önce ürün alan, veya almak isteyip alamayan vs. var mı?
Gümrükte ne kadar kalacak acaba ?4 mart akşam 18:00 sıralarında sipariş verdim.
2 günde Japonya çin almanya yolculuğundan türkiyeye bugün ulaştı. Şuan gümrükte kontrol ediliyor.
Gümrük vergisi önden ödendi çıkar yakında yurt içi kargoya verilir.Gümrükte ne kadar kalacak acaba ?
Japonyadan 2 günde gelen kargo gümrükten sizin eve de 2 günde gelecek , bence kargolarımız hala yavaş dünyaya göreGümrük vergisi önden ödendi çıkar yakında yurt içi kargoya verilir.
3 ülke gezip 2 günde geldi bide. Benim eve 2 günde gelmesine razıyım tahminim 4-5Japonyadan 2 günde gelen kargo gümrükten sizin eve de 2 günde gelecek , bence kargolarımız hala yavaş dünyaya göre