Neler Yeni

Amazon Logitech F710 DOA belgesi istiyor.

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
Amazon.com.tr üzerinden logitech f710 satın aldım 5-6 ay sonra arkadaki LT tuşu tutukluk yapmaya başladım şimdi değişim için DOA belgesi istiyor. Logitech teknik desteğe yazdım bana bir yazı gönderdi Amazon bu yazıyı kabul etmedi illa imzalı veya kaşeli olacak diyorlar logiteche tekrar yazdım bunu kabul etmeleri lazım ticket numarası da bizim sözümüz anlamına geliyor diyorlar. Ben bu ıslak imzalı DOA belgesini nereden alabilirim kaç gündür uğraşıyorum. Ne desem sürekli geçiştirme cevap veriyor Amazon,şimdiden teşekkür ederim.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Ürünü servise göndereceksin onlarda sana ürünle birlikte doa belgesini gönderiyor. Kağıdın fotosunu çekip [email protected] ye gönderiyorsun amazon kendi stoklarından ürünü gönderiyor. Doa belgesi vermek yerine ürünü logitech te gönderebilir sana. Sadece yazmakla olmaz ürünü göndermen gerek yani.

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü servise göndereceksin onlarda sana ürünle birlikte doa belgesini gönderiyor. Kağıdın fotosunu çekip [email protected] ye gönderiyorsun amazon kendi stoklarından ürünü gönderiyor. Sadece yazmakla olmaz ürünü göndermen gerek yani.
Eğer biliyorsanız nereye göndermem gerek söyler misiniz bir türlü yer söylemiyorlar ağızlarından lafı kerpetenle alıyorum resmen.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Eğer biliyorsanız nereye göndermem gerek söyler misiniz bir türlü yer söylemiyorlar ağızlarından lafı kerpetenle alıyorum resmen.
Normalde logitech desteğe yazıyorsunuz onlar süreci yönetiyor kargo kodu vs veriyor veya ürünü imha ettirip kendileri gönderiyor. Bir daha konuşun belki işi bilen birine denk gelirsiniz. Ürünün kutusundan garanti belgesi çıktıysa üzerinde firma da yazıyor olabilir.

krmusl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde logitech desteğe yazıyorsunuz onlar süreci yönetiyor kargo kodu vs veriyor veya ürünü imha ettirip kendileri gönderiyor. Bir daha konuşun belki işi bilen birine denk gelirsiniz. Ürünün kutusundan garanti belgesi çıktıysa üzerinde firma da yazıyor olabilir.
Ürünün kutusu yanımda olmadığı için bakamıyorum ama tekrardan logitech destek ile iletişime geçeyim teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Ürünü servise göndereceksin onlarda sana ürünle birlikte doa belgesini gönderiyor. Kağıdın fotosunu çekip [email protected] ye gönderiyorsun amazon kendi stoklarından ürünü gönderiyor. Doa belgesi vermek yerine ürünü logitech te gönderebilir sana. Sadece yazmakla olmaz ürünü göndermen gerek yani.
Knk sana mail den kaç günde dönüş sağladılar

Top Bottom