Neler Yeni

Amazon Prime Kargo'dan İddialı Teslimat Hızı!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dün akşam saat tam 21:28'de Amazon.com.tr üzerinden Keenetic Omni DSL modem siparişi verdim. Ertesi gün teslimat yazıyordu şaşırmıştım. Kargo gece 12 gibi yola çıktı, bugün saat 11:40'da teslim edildi. 14 saat civarlarında bir teslimat hızı var. Ankara'da oturuyorum, bu hizmet beni gerçekten çok memnun etti. Kolay Gelsin firması umarım bu kalitesini bozmaz.

1618656377333.png

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Geçenlerde bir haberde Almanyadan İstanbula yaklaşık 11 saatte geldiğini okumuştum, çok hızlılar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Dün akşam saat tam 21:28'de Amazon.com.tr üzerinden Keenetic Omni DSL modem siparişi verdim. Ertesi gün teslimat yazıyordu şaşırmıştım. Kargo gece 12 gibi yola çıktı, bugün saat 11:40'da teslim edildi. 14 saat civarlarında bir teslimat hızı var. Ankara'da oturuyorum, bu hizmet beni gerçekten çok memnun etti. Kolay Gelsin firması umarım bu kalitesini bozmaz.

Alıntıyı görüntüle
Uzun zamandır vardı. Bu topa Hepsiburada'da da girdi.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Evet gerçekten amazon'un tr de verdiği hizmet çok güzel, Mesela örneğin hepsiburada da bir kargo için yarın teslimat isterseniz 15 tl veriyorsunuz,
Prime ise aylık 8tl.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun zamandır vardı. Bu topa Hepsiburada'da da girdi.
İstanbul içinde o hızlar var sadece. Hepsiexpress pek hızlı değil Ankara'da, bana çoğunlukla akşam 7 civarları getiriyor orası.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim babam hala üçkağıtçı o desin

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Çok hızlı götürüyorlar gerçekten.

Son düzenleme:

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Ben de monitörümü amazondan almıştım prime sayesinde saat 21 gibi sipariş verdiğim monitör ertesi gün 13,20 de elime ulaşmıştı. Adamlar yapıyor bu işi.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Senin önerdiğin Ugreen kabloyu aldım ve 2 gün içinde teslim edildi Ankara'ya.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın

Alıntıyı görüntülebende aynı şekilde dün akşam aldığım kargo istanbuldan antalyaya 20 dk önce ulaştı saat 10 gibi kargoya verdiler helal olsun hem prime olduğu için kargo bedava +aynı gün teslimat oldu başka kargo şirketinde aynı gün kargo 40 tl civarı oluyor amazon helal olsun vallahi.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Senin önerdiğin Ugreen kabloyu aldım ve 2 gün içinde teslim edildi Ankara'ya.
Siyah Type-C olanıysa ben onu uzun süredir kullanıyorum üzerinden sandalye tekerlekleri yüz kere geçti hâlâ taş gibi :)

Top Bottom