BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 14,822
tg sayfası paylaştıKODUN SUPER1000 olduğunu nereden öğrendiğinizi söyleyebilecek bir Allahın kulu yok mu hocam?
tg sayfası paylaştıKODUN SUPER1000 olduğunu nereden öğrendiğinizi söyleyebilecek bir Allahın kulu yok mu hocam?
Sende olunca düzgün çalışmış mı oluyorakafdsfdsf kafalara bak
bende merak ediyorum. hiç bir yerde yazmıyor bu konu hariçKODUN SUPER1000 olduğunu nereden öğrendiğinizi söyleyebilecek bir Allahın kulu yok mu hocam?
Sotryde ve postlarda göremedim nerede paylaşmışlar?Kodu Instagram dan paylaşmışlar
ben de merak ediyorum. musteri hizmetleri ile gorusmek lazim sanirimİptal olan ürün için ne yapmamız gerekiyor ?
Söylemezler hocam. Sınırlı olduğu için önce kendileri alır sonra yazarlarKODUN SUPER1000 olduğunu nereden öğrendiğinizi söyleyebilecek bir Allahın kulu yok mu hocam?
ben nerden biliyim öyle olcağını bende satın alırken birkaç tane kart denedim bazı kartlarda olmadı başka kart denedim oldu bana almıyorsun ürünü sizin alıp almamanız benim çok umrumda değil birde sitem yapıyorsunuz ben yardımcı olmak için yazdımBu info neye göre mesela. Madem biliyorsun hangi kartlar olduğunu da söyle ona göre deneyelim. Ödeme adımında 50 kart tanımlayacak halimiz yok
5 dakika falan sürdü bu arada.Sadece site/uygulama kaldırmadı.Kodu 92842 kez denedikten sonra 1kez çalıştı fakat o sırada da yanlış kredi kart seçiliydi.benim gibi alamayan arkadaşlar, bunda anlamayacak bir şey yok . Kupon kodu nerde paylaşıldıysa instagram vb. Millet direkt 11.11 de anında kullanmış. 2 dk içinde bitmiştir