❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Ben pc den girdim kodu uyguladı sonra şimdi al a tıkladım sipariş sayfasına geri attı 8 kez falan denedim mobile gittim kodu yazdım kodun süresinin bittiğini söyledi müşteri hizmetlerine bağlanıp zamanında kodu aktif ettim ama şimdi al diyince siparişi onaylamıyor diye yazdım bir cevap gelmedi ancak pc de sayfa açıktı tekrar şimdi al dedim bu sefer onayladı bilmiyorum artık nasıl oldu.

kodu 11.11 de girmeye başladım 11.12 de aktif oldu hadi alayım dedim sepeti değiştirirken kod uçtu, abi o kodu girmişim zamanında sistemde hazır bekliyorum ama sepeti bile değiştirmek için geri gelmek falan gerekiyor hepsiburada gibi falan olsa 2 saniyede tık tık yapar alırdım ürünü de işte maksimum amazon indirimi, bide global olacaklar. aldığımız fiyatlarda indirim falan da yok haziranda piyasası bu olan anakartı sözde 500 tl uyguna almak için triplere girdim kaç haftadır. :ROFLMAO:

Bilen biri yazabilir mi ürünün gülümseten kasımda olması şart mı ona göre sepet yapalım

Acaba hangi ürünleri fahiş fiyattan sonra sözde indirim ayağına satacaklar merak konusu

bende aceleyle bunu aldımda ürünün başlığın da neden fhd yazıyor araştırdınızmı ürünü.
ürünün varyasyonları var. başlıkta öyle yazıyor ama 2k 200hz varyasyonunu seçtim.
1762850421349.webp

Arkadaşlar, amzontr instagram sayfası hikayesinde paylaşmış. Buradaki ağzı açlık kokan 1000 tl için sansar gibi önce kendi alıp buraya “kaptık şunu aldık bunu” diyen donu yırtıklara inanmayın yani. Amazontr insta hikayeye bakın

Gülümseten kasım (sinirden)

Amazon depo ürünlerinde ilk gün yarı fiyatına çektiğim ürünleri gördükten sonra yok 11.11 yok black mamba indirimi cart curt gözüme gözükmüyor.

Arkadaşlar, amzontr instagram sayfası hikayesinde paylaşmış. Buradaki ağzı açlık kokan 1000 tl için sansar gibi önce kendi alıp buraya “kaptık şunu aldık bunu” diyen donu yırtıklara inanmayın yani. Amazontr insta hikayeye bakın
Bir arkadaş başlamadan önce kodu salladı buraya zaten ben ona bakarak aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,088
Üyeler
186,016
Son üye