Ziona 80+ Silver Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 2,536 4 Eylül 2022 #1 Ubisoft connect hesabımı bağladım, oyun oyunlarım sekmesine gelmedi, nereye yazabilirim bu problemi?
H hsnztrk 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 958 Dahası Reaksiyon skoru 458 İsim Hasan Öztürk 4 Eylül 2022 #2 Ziona yazmış: Ubisoft connect hesabımı bağladım, oyun oyunlarım sekmesine gelmedi, nereye yazabilirim bu problemi? Devamı için tıklayın... web sitesinden bakınca görünmüyor bazen. ubisoft connect'i indir. Giriş yap ordan bak, muhtemelen görünecektir.
Ziona yazmış: Ubisoft connect hesabımı bağladım, oyun oyunlarım sekmesine gelmedi, nereye yazabilirim bu problemi? Devamı için tıklayın... web sitesinden bakınca görünmüyor bazen. ubisoft connect'i indir. Giriş yap ordan bak, muhtemelen görünecektir.
S Stwart 80+ Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 127 Dahası Reaksiyon skoru 24 İsim Furkan han 4 Eylül 2022 #3 hsnztrk yazmış: web sitesinden bakınca görünmüyor bazen. ubisoft connect'i indir. Giriş yap ordan bak, muhtemelen görünecektir. Devamı için tıklayın... Aynen web uzerinden gorunmuyor
hsnztrk yazmış: web sitesinden bakınca görünmüyor bazen. ubisoft connect'i indir. Giriş yap ordan bak, muhtemelen görünecektir. Devamı için tıklayın... Aynen web uzerinden gorunmuyor