amazon tr nın yurtdısıyla bı baglantısı yok dıye bılıyorum, tr ıcı gelıyor yanı urunler, trendyol hepsıburada gibi
Teşekkürler bilmiyordumYanlışın var dostum. Bazı ürünler yurtdışından geliyor ama bunu belirtiyor. Genel olarak tüm ürünleri yurtiçi oluyor. Dediğim üzere eğer avrupadan gelecekse ona göre belirtiyor.
Teslimat süresi 15 günden fazla kesin yurtdışıdır. Önceden gümrük vergisi diye yazıyordu şimdi yazmadı bide gidip gümrük ücretini ayrıyeyten yatırmakla uğraşmak istemiyorumYanlışın var dostum. Bazı ürünler yurtdışından geliyor ama bunu belirtiyor. Genel olarak tüm ürünleri yurtiçi oluyor. Dediğim üzere eğer avrupadan gelecekse ona göre belirtiyor.
Teslimat süresi 15 günden fazla kesin yurtdışıdır. Önceden gümrük vergisi diye yazıyordu şimdi yazmadı bide gidip gümrük ücretini ayrıyeyten yatırmakla uğraşmak istemiyorum
Amazon Türkiye miBir defasında bana Asyadan yada Avrupandan kargo seçeneği sormuştu.
Bana da soruyor ekstra ücret alıyor ama sonrasında prime üyeliği alınca bedava olduBir defasında bana Asyadan yada Avrupandan kargo seçeneği sormuştu.
var. amazon göndericisi ürünlerde vergiyi ayarlıyordu.amazon tr nın yurtdısıyla bı baglantısı yok dıye bılıyorum, tr ıcı gelıyor yanı urunler, trendyol hepsıburada gibi
Amazoncomtr yurt içi yurt dışı satmaz aDostlar amazon tr de önceden günrük vergisi dahil ödeme yapılıyordu bu sistem kalktımı bir sipariş vereceğim ama günrük vs çıkmadı
Amazonun uygulamasından veriyorum siparişi ayrıca bir kaç ürüne baktım gümrük vergisi yazısı çıkıyormuş. Sadece benim baktığım ürün türkiyeden gönderildiği için yazmıyormuş. Amazondan yurt dışı siparişi veriliyor hatta gümrük vergisini de kesip gönderiyorlarAmazoncomtr yurt içi yurt dışı satmaz a
Amazon germany veya amerikadır o ürün