Neler Yeni

Amazon tr den ekran kartı alınır mı?

Arkadaşlar bu ekran kartını almak istiyorum ama biraz şüphelendim çünkü normal piyasa fiyatının 1000 TL altında acaba burdan alırsam ürünün yan sanayi olma ihtimali olur mı ya da ileride sıkıntı yaşatırsa ekran kartı Türkiye Asus bunu karşılar mı merak ediyorum

onuruslu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Uslu
Arkadaşlar bu ekran kartını almak istiyorum ama biraz şüphelendim çünkü normal piyasa fiyatının 1000 TL altında acaba burdan alırsam ürünün yan sanayi olma ihtimali olur mı ya da ileride sıkıntı yaşatırsa ekran kartı Türkiye Asus bunu karşılar mı merak ediyorum
alınır ama kargoyu farklı şeçmen gerekiyor. yoksa sıkıntı yaşanabiliyor

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Trden alabilirsin satıcı Amazon işte hiç sorun olmaz merak etme garantisi asustadır
Ve satıcı Amazonmuş düşünmeden alabilirsin

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Amazondan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz sıkıntı çıkmaz

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Amazon mükkemmel bir firma.İade yapıyorum anında kabul oluyor ve para 1 saat içinde geri yatıyor.Küçük ürünleri geri bile almıyor bazen.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Amazon mükkemmel bir firma.İade yapıyorum anında kabul oluyor ve para 1 saat içinde geri yatıyor.Küçük ürünleri geri bile almıyor bazen.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
Amazon tr den aldığımızda ürün kataloğu tr olduğu Türkçe mi gelir ve KARGO kaç gün içinde gelir ekran kartı alıcam

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Amazon tr den aldığımızda ürün kataloğu tr olduğu Türkçe mi gelir ve KARGO kaç gün içinde gelir ekran kartı alıcam
Ben toplam 6 kere ürün aldım.Satıcı hep amazondu ve aynı gün kargolandı.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İçiniz rahat olsun, gün olur da bozarsa diye korkuyorum ama o zamana kadar Türkiye'deki en güvenilir e-ticaret sitesinden alışveriş yapıyorsunuz. Satıcı ve gönderici Amazon.com.tr.

Bugüne kadar defalarca sipariş verdim, hiçbir sorun yaşamadım. 1 ay içerisinde sorgusuz sualsiz iade hakkınız bile var.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güvenip alıcam ama bu ürün Amerika üzerinden mi gelir yoksa Türkiye deki yerlerinden mi ve kaç günde gelir
Evet satıcı kısmında amazon.tr yazdığı sürece yurtiçinden gelir. Birkaç günde elinizde olur. Amazon bu konuda en güvenilir yerlerden.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Güvenip alıcam ama bu ürün Amerika üzerinden mi gelir yoksa Türkiye deki yerlerinden mi ve kaç günde gelir
türkiyeden gelir yılbaşı indirimi dolayısıyla o fiyattır. Amazon prime yoksa onuda al bedava zaten ilk ay kargo ücretsiz ve hızlı gelme şansı var. Alabilirsin. ben hyper x cloud alpha S almıştım , iadeside kolay hem geri iade etmek istersen sorgusuz sualsız geri alıyorlar.

türkiyeden gelir yılbaşı indirimi dolayısıyla o fiyattır. Amazon prime yoksa onuda al bedava zaten ilk ay kargo ücretsiz ve hızlı gelme şansı var. Alabilirsin. ben hyper x cloud alpha S almıştım , iadeside kolay hem geri iade etmek istersen sorgusuz sualsız geri alıyorlar.
Diğelim ekran kartı 1 yol sonra kullanıcı hatası Olmadan kendi arıza çıkarttı bunu Asus a mı yolluycam ya da Amazon’a yollasam onlar 1 yıl geçtikten sonra arızayı kabul edip işlem yaparlar mı yoksa 1 ay geçtikten sonra garanti kapsamından ve iade şansından çıkar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet satıcı kısmında amazon.tr yazdığı sürece yurtiçinden gelir. Birkaç günde elinizde olur. Amazon bu konuda en güvenilir yerlerden.
Diğelim ekran kartı 1 yol sonra kullanıcı hatası Olmadan kendi arıza çıkarttı bunu Asus a mı yolluycam ya da Amazon’a yollasam onlar 1 yıl geçtikten sonra arızayı kabul edip işlem yaparlar mı yoksa 1 ay geçtikten sonra garanti kapsamından ve iade şansından çıkar mı

Son düzenleme:

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Mesaj otomatik birleştirildi:

asusa yollicaksın garantisi orda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,510
Üyeler
161,715
Son üye