Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Amazon Yurt Dışı Ürünlerinde Kargo Bedeli 0 TL 🔥

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Bunu giyimde de kullanabilir miyiz ben bu amazonun ara yüzünü bir türlü anlamadım çok karışık mesela skechers bir ayakkabı alsam diyorum nasıl olur işliyor mu burada da ?

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
2x32 ram aldım. Ödeme kartımdan kesilmedi ama sipariş edildi olarak gözüküyor. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekir? İptal edip tekrar satın alsam 2 kez keserler mi?

batuu123

80+ Bronze
2x32 ram aldım. Ödeme kartımdan kesilmedi ama sipariş edildi olarak gözüküyor. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Ne yapmam gerekir? İptal edip tekrar satın alsam 2 kez keserler mi?
kartından 24 saat içinde kesilir otomatik para bulundur yeter

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
@Ckribrahim asus rog sıvı soğutma ile ilgili türkiyede teknik servis / garanti işlemi yapılıyor mu abi bilgin var mı ?
Emin değilim ama şundan eminim. Kargo ücreti olmadığı için ürünü 2 yıl içerisinde iade etsen bile ürünün fiyatını geri alıyorsun. 4500 TL civarı parayı sana tekrar geri veriyorlar.

fatihdrk66

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Fatih Durak
dün akşam farkettim bende 1 hafta önce almayı düşündüğüm mont kargosu ile 5k tutarken dün gece 2.8k ya aldım 😄 Türkiye’de bulunmayan ürünler için aşırı iyi bir fırsat.
Atsana knk link

Rova

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Anex
32 lik 2 tane Ram aldım.
Şimdi sıvı soğutucu ve M2 ssd bakıyorum. Uygun fiyata denk gelen olursa paylaşabilir mi?

İşlemci Ryzen 5 5600,
M2 sdd için 2Tb bakıyorum

CloseR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Buğra Acar
dün akşam farkettim bende 1 hafta önce almayı düşündüğüm mont kargosu ile 5k tutarken dün gece 2.8k ya aldım 😄 Türkiye’de bulunmayan ürünler için aşırı iyi bir fırsat.
Hangi mont hocam, bende alpha industries ürünlerini favoriye ejkemiştim eve geçince bakacağım :)

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Pala
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Yurt dışı bazı ürünlerde kargo ücreti 0 TL. Kargo bedeli 0 olduğu için normal fiyattan bile daha ucuz oluyor.

Hem indirimli ürün hem de kargo ücreti olmayan ürün atıyorum. Konuda bulduklarımızı paylaşalım.
Asus ROG LC II ARGB ve Düz siyah fanlı olan çok uygun oluyor TR ye göre. 🔥

hocam sizce şu attığınıx asus sıvı soğutmayı alsam satabilirmiyim pahalı ürünler sahibinde satılıyormu

Top Bottom