Neler Yeni

Amazon'dan Aldığım Ürün Sağlık ve Güvenlik Yönetmeliklerine Uygun Değil

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Ocak 2023'te Amazon'un kendisinden fotoğraftaki ürünü almıştım. O zamandan beri bir sorun yaşamadan kullandım. Bugün Amazon'dan gelen e-postayı da ek'te bırakıyorum.
1710519720408.png
1710519703848.png
Bu ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Amazon'da böyle ürünlerin de olması normal mi yoksa şikayet etmem gereken bir durum var mı?
Ayrıca sağlık veya güvenliğe aykırı olan özelliğini nereden öğrenebilirim 1 yıl kullandım gözle görülür bir şey olmadı.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ocak 2023'te Amazon'un kendisinden fotoğraftaki ürünü almıştım. O zamandan beri bir sorun yaşamadan kullandım. Bugün Amazon'dan gelen e-postayı da ek'te bırakıyorum.
Bu ürünü 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Amazon'da böyle ürünlerin de olması normal mi yoksa şikayet etmem gereken bir durum var mı?
Ayrıca sağlık veya güvenliğe aykırı olan özelliğini nereden öğrenebilirim 1 yıl kullandım gözle görülür bir şey olmadı.
Sonradan anlaşılmış herhalde. Büyük ihtimalle sorunlar yaşandı. Şikayet geldi. Para iadesi yapıp topluyorlar geri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadara almıştın Xd

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonradan anlaşılmış herhalde. Büyük ihtimalle sorunlar yaşandı. Şikayet geldi. Para iadesi yapıp topluyorlar geri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadara almıştın Xd
20TL.
Raporun temmuz ayında çıkıp, toplama kararının 5 ay sonrasında çıkması, amazonun da 3 ay sonra söylemesi saçma geldi.

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Aynı ürünü bende almıştım banada mail geldi. Ama ürünü nasıl iade edicem bulamadım açıkçası nasıl bir sorun var anlamadım 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,545
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı ürünü bende almıştım banada mail geldi. Ama ürünü nasıl iade edicem bulamadım açıkçası nasıl bir sorun var anlamadım 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum bir sorun yaşamadım
İade seçeneği kapalı 1 yılı geçtiği için. Hesabım kısmından bize ulaşın'a gir. Oradan desteğe yaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,223
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom